Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Βάφτηκε πράσινη η κούπα στο Ρέντη [2-3]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Βάφτηκε πράσινη η κούπα στο Ρέντη [2-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [369205] VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023-2024 / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Πανηγύρισαν στο Ρέντη οι Πράσινες

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 2-0 στις νίκες στους τελικούς του βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός όμως δεν τα παράτησε και επικρατώντας με 3-2 στο Ρέντη στον 5ο τελικό πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη, έκανε το 3-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Τρίτος συνεχόμενος τίτλος για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινες» με εκπληκτική επιστροφή στη σειρά των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό, πήραν το πέμπτο και καθοριστικό ματς στου Ρέντη. Σε αναμέτρηση για γερά νεύρα με δύο ανατροπές, το «τριφύλλι» στο τάι μπρέικ έδειξε χαρακτήρα και πανηγύρισε τον τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos A.C. (@panathinaikos_1908)

Αυτό είναι το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. Σε μια αναμέτρηση που ήταν για γερά νεύρα, οι «πράσινες» προηγήθηκαν 1-0 σετ με 24-26. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, πήρε τα δύο επόμενα με 25-21 και βρέθηκε μπροστά με 2-1.

Οι «πράσινες» που ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έδειξαν χαρακτήρα και καρδιά πρωταθλήτριας ομάδας. Ισοφάρισαν με 25-18 σε 2-2 και στο τάι μπρέικ έκαναν ουσιαστικά περίπατο, επικρατώντας 15-9. Κατακτώντας το ματς και μαζί τον τίτλο!

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού είναι μία απ’ τις ιστορικότερες στο άθλημα, καθώς πέρα απ’ το μειονέκτημα έδρα, το “τριφύλλι” έχανε και 2-0 στις νίκες. Χρειάστηκε να κάνει ένα απίστευτο come back με τρεις σερί νίκες και διπλό break στου Ρέντη!

Τα σετ: 24-26, 25-21, 25-21, 18-25, 9-15

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments