Αθλητισμός

ΑΕΚ: Άσχημα νέα! Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Άσχημα νέα! Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση του σε ένα ακόμη παιχνίδι τον Άρολντ Μουκιυντί ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Άρολντ Μουκουντί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή (26/4) και θα είναι εκτός από το κυριακάτικο ντέρμπι (28/4) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη Τετάρτη και την νίκη με 3-0, έχει ανεβάσει στροφές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (28/4) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την Ένωση να θέλει να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση του σε ένα ακόμη παιχνίδι τον Άρολντ Μουκιυντί ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα με κάποιες ενοχλήσεις που είχε νιώσει την περασμένη εβδομάδα και ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments