Lifestyle

Eurovision 2024: Μυθική εμφάνιση από την Φουρέιρα: Έβαλε… φωτιά με το «Fuego» [vid]

Eurovision 2024: Μυθική εμφάνιση από την Φουρέιρα: Έβαλε… φωτιά με το «Fuego» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε το πρόγραμμα του πρώτου ημιτελικού της Eurovision και προκάλεσε πανικό με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε το πρόγραμμα του πρώτου ημιτελικού της Eurovision και προκάλεσε πανικό με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τον Α’ ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού κι όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Φουρέιρα επέστρεψε για τρίτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena και παρουσίασε το «Fuego», που έχει γράψει ιστορία στον μουσικό διαγωνισμό, μέσα από μία ακόμα πιο χορευτική διασκευή και μία «εκρηκτική» χορογραφία, που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τον Α’ ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού κι όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε για τρίτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena και παρουσίασε το «Fuego», που έχει γράψει ιστορία στον μουσικό διαγωνισμό, μέσα από μία ακόμα πιο χορευτική διασκευή και μία «εκρηκτική» χορογραφία, που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Η εκρηκτική pop star «μάγεψε» ξανά την Ευρώπη με την άρτια performance της, καθώς και με την εμφάνισή της που παρέπεμπε σε Αμαζόνα.

Η δημιουργία που φόρεσε ήταν Celia Kritharioti Haute Couture, σε αποχρώσεις του χρυσού, με το styling, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της να ενισχύουν την oriental αίσθηση που είχε η διασκευή του «Fuego».

Στο opening act συμμετείχαν επίσης, η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011, καθώς και 24 χορευτές.

Μετά την επιστροφή της από τη Σουηδία, η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το νέο της hit, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και θα μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της, που ξεκινά στις 26 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο