Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έσπασε μοναδικό ρεκόρ! Ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του

ΠΑΟΚ: Έσπασε μοναδικό ρεκόρ! Ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει σημειώσει 79 γκολ στο πρωτάθλημα, 14 στο κύπελλο και 34 στην Ευρώπη. Τη σεζόν 2000-2001 είχε σημειώσει και πάλι 127 γκολ. Τότε, είχε 66 γκολ στο πρωτάθλημα, 52 στο κύπελλο και εννέα στην Ευρώπη. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν τρία ματς μέχρι το τέλος των play off, για να σημειώσουν νέο ρεκόρ επίτευξης γκολ σε μια σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 127 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει σημειώσει 79 γκολ στο πρωτάθλημα, 14 στο κύπελλο και 34 στην Ευρώπη. Τη σεζόν 2000-2001 είχε σημειώσει και πάλι 127 γκολ. Τότε, είχε 66 γκολ στο πρωτάθλημα, 52 στο κύπελλο και εννέα στην Ευρώπη. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν τρία ματς μέχρι το τέλος των play off, για να σημειώσουν νέο ρεκόρ επίτευξης γκολ σε μια σεζόν.

Παράλληλα, η προηγούμενη φορά, που ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να νικήσει την ΑΕΚ με ανατροπή ήταν το 2004, όταν είχε επικρατήσει στην Τούμπα και πάλι με 3-2. Τότε, η Ένωση είχε προηγηθεί με τα γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τον ΠΑΟΚ να γυρίζει το ματς με δυο γκολ του Γιασεμάκη Γιασουμή και ένα από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: novasports.gr//Θωμάς Ναλμπάντης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments