Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο το break κόντρα στη Μακάμπι – Που θα δείτε τον αγώνα

Παναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο το break κόντρα στη Μακάμπι – Που θα δείτε τον αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: [364392] EUROLEAGUE / 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ισραηλινούς στη Χάλα Πιονίρ 

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ισραηλινούς στη Χάλα Πιονίρ και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται, για να φτάσουν στο Final 4 του Βερολίνου. Η «ομάδα του λαού» θα έχει στο πλευρό της περίπου χίλιους φιλάθλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν, για να φτάσει αυτή στο 2-1 και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για το ματς της Μεγάλης Πέμπτης, στον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του, λόγω του τραυματισμού του. Ο Ισπανός θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο πέμπτο ματς, αν η σειρά φτάσει σε αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Από την άλλη πλευρά, ο Όντεντ Κάτας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος ήταν τραυματίας τις προηγούμενες ημέρες. Ο ισραηλινός Τύπος αναφέρει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και πως η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Η ισραηλινή ομάδα έχει 19 νίκες έναντι 16 το «τριφυλλιού» στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων από το 2000 και μετά. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Πηγή: novasports.gr//Θωμάς Ναλμπάντης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments