Αθλητισμός

Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη των πλέι οφ – Τι ώρα παίζουν

Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη των πλέι οφ – Τι ώρα παίζουν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η αναμέτρηση Μακάμπι – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 20:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports 4.

Οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ στη Euroleague ρίχνονται ξανά στη μάχη των πλέι οφ (30/4). Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται στο 1-1 στις σειρές των προημιτελικών απέναντι στη Μακάμπι και τη Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και επιστρέφουν απόψε στα παρκέ με στόχο να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 του Βερολίνου.

Πιο δύσκολη είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού που αναζητά τουλάχιστον ένα διπλό στην Stark Arena (έδρα που χρησιμοποιεί φέτος η Μακάμπι) ώστε να απαντήσει στο break των Ισραηλινών στο πρώτο ματς και να πάρει ξανά στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας. Οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος μετέβη στην Ισπανία για εξετάσεις. Αμφίβολη η συμμετοχή του Γουέιντ Μπόλντουιν για τη Μακάμπι, αν και ταξίδεψε στο Βελιγράδι.

Η αναμέτρηση Μακάμπι – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 20:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports 4.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει απλά να υπερασπιστεί την έδρα του για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για το Final 4. Η ομάδα του Μπαρτζώκα «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς, οι Καταλανοί απάντησαν μεν στο Game 2 αλλά ο πρώτος λόγος παραμένει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Επιστρέφει ο Κώστας Παπανικολάου που δεν είχε ταξιδέψει στην Ισπανία λόγω ίωσης.

Το τζάμπολ του Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα έχει οριστεί για τις 21:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Prime.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments