Ελλάδα

«Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα» – Ξεσπά ο γιος της 72χρονης που σκοτώθηκε στη Βούλα

«Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα» – Ξεσπά ο γιος της 72χρονης που σκοτώθηκε στη Βούλα

Πηγή Φωτογραφίας: Ομάδα στο Facebook – «ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ’ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ»

«Η πρώτη μηχανή έριξε κάτω τη μητέρα μου, η δεύτερη την χτύπησε»

Τη θλίψη του για τον θάνατο της 72χρονης που σκοτώθηκε στη Βούλα δεν μπορεί να κρύψει ο γιος της. Όπως τόνισε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου οι δύο μηχανές έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ εξήγησε πως η πρώτη την πέταξε κάτω και η δεύτερη την πάτησε.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας, Δημήτρης Μπαλάφας, μίλησε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, περιέγραψε όσα συνέβησαν, σύμφωνα με όσα του ανέφερε ο πατέρας του: «Προσπαθούσαν να περάσουν την παραλιακή, από την πλευρά της παραλίας να ανέβουν προς τα πάνω. Η μητέρα μου είχε διανύσει σχεδόν όλο τον δρόμο, είχε φτάσει δηλαδή στην αριστερή λωρίδα. Ο πατέρας μου ήταν κάποια μέτρα πιο πίσω. Τότε πέρασαν δύο μηχανές με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η πρώτη ήταν αυτή που έριξε κάτω τη μητέρα μου και η δεύτερη ήταν αυτή που τη χτύπησε. Δυστυχώς, έχασε τη ζωή της άμεσα».

«Το δυστύχημα έγινε σε ένα σημείο που η ευθεία είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είμαστε κάτοικοι της περιοχής, ξέρουμε και τους δρόμους και πώς περνούν τα αυτοκίνητα. Η ορατότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη και για τους οδηγούς και για τους πεζούς. Το λέω αυτό γιατί η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν περάσουν τον δρόμο, είχαν κοιτάξει, είχαν ελέγξει. Είναι πάρα πολύ εύκολο να δεις αν έρχεται κάποιος. Δεν φαινόταν τίποτα στον ορίζοντα για να ξεκινήσουν να περνάνε τον δρόμο. Αυτό που λέω είναι ότι οι μηχανές κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα. Ούτε η μητέρα μου, ούτε οι οδηγοί πρόλαβαν να αντιδράσουν» υπογράμμισε και απεύθυνε έκκληση να βρεθεί ο αναβάτης της πρώτης μηχανής, ο οποίος παραμένει άφαντος και αναζητείται από τις Αρχές.

«Θέλουμε να βρεθεί ο οδηγός της πρώτης μηχανής και να τιμωρηθεί για τον θάνατο της μητέρας μας»

«Εμείς αυτό θέλουμε αρχικά, είναι να βρεθεί ο πρώτος οδηγός της μηχανής, αυτός που τη χτύπησε, γιατί δεν έχει εμφανιστεί. Εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος. Είδε ότι έγινε και έφυγε. Αν μπορεί κάποιος αυτόπτης μάρτυρας, να μας δώσει οποιαδήποτε βοήθεια για να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος. Θέλουμε να βρεθεί και να τιμωρηθεί για τον θάνατο της μητέρας μας. Ο δεύτερος νοσηλεύεται, ο πρώτος έχει εξαφανιστεί. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο βιντεοληπτικό υλικό από τα μαγαζιά που βρίσκονται στην παραλιακή, που θα μπορούσε να βοηθήσει. Όποιος έχει δει κάτι, να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με εμάς αν μας γνωρίζουν. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτό το έγκλημα».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο γαμπρός της αδικοχαμένης γυναίκας, Κωνσταντίνος Βουτετάκης, ο οποίος διευκρινίσει πως η πεθερά του δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

«Πρώτον, θα ήθελα να γίνει κατανοητό από όλους μας, επειδή βλέπω να γράφετε “οι συγγενείς της 72χρονης” και μπορεί να δημιουργείται λανθασμένη εικόνα, ότι επρόκειτο για μια ηλικιωμένη γυναίκα που με δυσκολία μπορεί να δει και να περάσει τον δρόμο. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ισχύει αυτό και θέλω να αποκατασταθεί αυτό, γιατί μπορεί να δώσει άλλοθι σε ανθρώπους που κάνουν τέτοιες εγκληματικές δράσεις στον δρόμο. Μιλάμε για μία γυναίκα υπερδραστήρια, η οποία γυμναζόταν καθημερινά, περπατούσε πολλά χιλιόμετρα. Είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση και κανένα πρόβλημα υγείας. Είχε διανύσει την περιοχή πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι ότι πήγαν πρώτη φορά και δεν ήξερα πού να κοιτάξουν. Είχαν ελέγξει και δεν είδαν απολύτως τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments