Lifestyle

Χρήστος Μάστορας: Η κοινή φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη από το βράδυ της Ανάστασης

Χρήστος Μάστορας: Η κοινή φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη από το βράδυ της Ανάστασης

Πηγή Φωτογραφίας: KARFITSA,GR

Ποζάρουν χαμογελαστοί με τις λαμπάδες τους

Ο Χρήστος Μάστορας πέρασε το βράδυ της Ανάστασης με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη και προχώρησε σε μια σπάνια ανάρτηση.

Μέσω Instagram, ο τραγουδιστής ανέβασε selfie με το μοντέλο, από την ώρα που βρίσκονται σε κάποια εκκλησία. Ο Χρήστος Μάστορας κρατάει μια λευκή λαμπάδα και κοιτάζει στην κάμερα του κινητού του. Στο πλάνο μπαίνει και η πρώην παίκτρια του GNTM, που γελάει.

Το ζευγάρι κάνει φειδωλά κοινές αναρτήσεις στα social media. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, στις 15 Απριλίου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μοιράστηκε ένα βίντεο του συντρόφου της στον λογαριασμό της στο TikTok, στο οποίο φαίνεται να είναι backstage συναυλίας του.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να παίζει κιθάρα σε έναν εξωτερικό χώρο.

«Λιποθύμησα», έγραψε η instagrammer στη λεζάντα του βίντεο.Το μοντέλο είχε μιλήσει σε δηλώσεις του, για τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή στο κανάλι «Raw House» στο Youtube. Ειδικότερα, είχε αναφέρει: «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι “Μέλισσες”. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου. Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments