Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός 2024 – 2025: Ανοίγει τις επόμενες ημέρες η πλατφόρμα για αιτήσεις [vid]

Κοινωνικός Τουρισμός 2024 – 2025: Ανοίγει τις επόμενες ημέρες η πλατφόρμα για αιτήσεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΜΥΡΙΧΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε ό,τι αφορά στο νέο πρόγραμμα για την περίοδο 24 – 25, η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη Μαΐου.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους οι δικαιούχοι οι οποίοι πήραν το 2023 επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Τα εν λόγω άτομα μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων, ενώ παράλληλα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Σε ό,τι αφορά στο νέο πρόγραμμα για την περίοδο 24 – 25, η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη Μαΐου.

Τον περασμένο Απρίλιο ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι δικαιούχοι προτίμησαν ως προορισμούς τον Νότιο Τομέα Αθηνών, την Εύβοια αλλά και τα Ιωάννινα.

«Κοινωνικός τουρισμός 2024»: Τι ισχύει για το άνοιγμα της πλατφόρμας Εντός Μαΐου μέσω gov.gr

Βρείτε τη δημόσια υπηρεσία που θέλετε μέσω Gov.gr Βρείτε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των Υπουργείων, Φορέων, Ανεξάρτητων Αρχών και Περιφερειών, εύκολα και γρήγορα στο gov.gr, με κωδικούς Taxisnet Διάρκεια προγράμματος: 1/7/2024 έως 31/7/2025 Δικαιούχοι: εργαζόμενοι και άνεργοι

Εξαργύρωση περσινών voucher έως 30/6/2024

Όσοι δεν χρησιμοποιήσουν την επιταγή -> κινδυνεύουν να αποκλειστούν για τα επόμενα 2 χρόνια Εκτός: όσοι έλαβαν voucher πέρυσι (εξαιρούνται ΑμεΑ)

«Κοινωνικός Τουρισμός 2024»: Οι παροχές Επιδοτεί έως και 100% διαμονή σε τουριστικά καταλύματα

Από 1-6 διανυκτερεύσεις Έως 10 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε: Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω Έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε: Ρόδο, Βόρεια Εύβοια, Έβρο και Σάμο

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια:

δωρεάν για άτομα με αναπηρία συμμετοχή 20% οι πολύτεκνοι συμμετοχή 25% οι υπόλοιποι «Κοινωνικός Τουρισμός»: Το εισόδημα των δικαιούχων

Έως 30.000 ευρώ για όλους Για μακροχρόνια ανέργους:

άγαμους: έως 16.000 ευρώ έγγαμους: έως 24.000 ευρώ (+ 3.000 ευρώ / παιδί)

Οι δημοφιλέστερες περιφερειακές ενότητες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments