Πολιτική

ΚΚΕ: Προαποφασισμένη η επίθεση στη Ράφα – Να αποχωρήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας

ΚΚΕ: Προαποφασισμένη η επίθεση στη Ράφα – Να αποχωρήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας

Πηγή Φωτογραφίας: Ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Λάρισα, Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. (EUROKINISSI)

«Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο»

Για «προαποφασισμένη επίθεση» που «καταρρίπτει και τα τελευταία προσχήματα των συμμάχων του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και η ελληνική κυβέρνηση, που στηρίζουν την βαρβαρότητα εναντίον των Παλαιστινίων» κάνει λόγο το ΚΚΕ με φόντο τις εξελίξεις στη Ράφα.

«Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ κλιμακώνει την γενοκτονία του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα. Πρόκειται για μια επίθεση προαποφασισμένη, όπως αποδεικνύει και η απόρριψη εκ μέρους του Ισραήλ της πρότασης Αιγύπτου και Κατάρ για εκεχειρία» σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου, με τις φοιτητικές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ και αλλού, που δυναμώνουν και ζητούν τον τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, την αποχώρηση των Ισραηλινών στρατευμάτων από την Λωρίδα της Γάζας, την αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους» προσθέτει το κόμμα ζητώντας «να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, που βαθαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων» και «να αποχωρήσει η φρεγάτα ΥΔΡΑ από την Ερυθρά Θάλασσα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments