Πολιτική

Σφοδρή αντίδραση ΝΔ σε νέα δήλωση Κασσελάκη: Αν σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε και θα τους ξεσκίσω

Σφοδρή αντίδραση ΝΔ σε νέα δήλωση Κασσελάκη: Αν σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε και θα τους ξεσκίσω

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/«Από το αλήστου μνήμης "έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη" του κ. Πολάκη, στο "θα τους ξεσκίσω" του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος...

«Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, πρόεδρος άλλου κόμματος» διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω”!», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

«Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…

Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!», πρόσθεσε.

Και σημείωσε σε υστερόγραφο: «Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, πρόεδρος άλλου κόμματος».

Απίστευτη δήλωση Κασσελάκη αλά Πολάκη: «Αν κάποιος διανοηθεί να σας πει τίποτα, μου το λέτε και τους ξεσκίζω»

Γραμμή… Πολάκη φαίνεται πως ακολουθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ζήτησε να του αναφέρουν τα προβλήματα, τονίζοντας πως «αν σας πει κανείς τίποτα, θα τους ξεσκίσω».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στην Πρέβεζα, συναντήθηκε με υγειονομικούς από το νοσοκομείο της πόλης.

Ζητώντας από τους εργαζόμενους να του αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους προέτρεψε να μη φοβούνται, να μιλήσουν ανοικτά και πως «αν κάποιος διανοηθεί να σας πει κάτι, θα τους ξεσκίσω».

«Παιδιά, ανοικτά μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Και μη φοβάστε για αντίποινα. Αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα, μου το λέτε να τους ξεσκίσω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments