Πολιτική

Στέφανος εναντίον Κυριάκου – Ο Κασσελάκης προσωποποιεί την αντιπαράθεση

Στέφανος εναντίον Κυριάκου – Ο Κασσελάκης προσωποποιεί την αντιπαράθεση

Πηγή Φωτογραφίας: [364687] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Καθαρότητα έναντι διαφθοράς το μοτίβο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο στόχαστρο Κασσελάκη βρίσκεται η πολιτική Μητσοτάκη και όπως λένε χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου «Στέφανος εναντίον Κυριάκου, καθαρότητα και ηθική έναντι της διαφθοράς». Συνοψίζοντας δηλαδή την στρατηγική εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η στρατηγική εστιάζει σε στοχευμένες παρεμβάσεις με στόχο τη διαρκή αποκάλυψη των πολιτικών της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους βασικούς τομείς, ενώ ταυτόχρονα αντιπαραθέτει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως τη μόνη ρεαλιστική και βιώσιμη προοδευτική λύση.

Το βασικό επιχείρημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις για μια καλύτερη ζωή, ενώ ο πρόεδρος θεωρεί ως ισχυρό “χαρτί” του την αδιαμεσολάβητη σχέση του με τους πολίτες. Ως εκ τούτου, τονίζει αφενός την πολιτική του θέση και αφετέρου το νέο πολιτικό του μοντέλο.

Σήμερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί το Καλπάκι Ιωαννίνων και χωριά της αλβανικής μειονότητας.

Την Τετάρτη, ο Στέφανος Κασελάκης επισκέφθηκε τη Φιλιππιάδα και την Άρτα, όπου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής και συνομίλησε με αρμόδιους φορείς, καταστηματάρχες και κατοίκους στους κεντρικούς δρόμους και το Επιμελητήριο της πόλης.

Αφού αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά της Όλγας Γεροβασίλη, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν τόλμησε να ακούσει τους πολίτες και τις ανησυχίες τους, περιτριγυρισμένος από την αλαζονεία του γυάλινου πύργου που λέγεται Μαξίμου ΑΕ.

Για σήμερα, τα μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου θα επισκεφτεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πιο αναλυτικά, το πρωί ο Στ. Κασσελάκης θα βρεθεί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, όπου και θα συναντηθεί με τη δημοτική Αρχή της περιοχής. Κατόπιν, αναμένεται να φτάσει στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς, ενώ, στη συνέχεια, θα μεταβεί στις Βουλιαράτες, όπου και θα επισκεφτεί το σχολείο της περιοχής και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του ’40.

Στις 10:30 π.μ., ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φτάσει στο Γεωργουτσάτι όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στις 11:30 πμ, θα μεταβεί στη Βάνιστα, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο “Καλημέρα”.

Κατόπιν, στις 12:15 μ.μ., θα επισκεφθεί το χωριό Βρυσερά.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται η πρωτοβουλία για μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής και καλεί τους πολίτες και το προσωπικό του ΕΣΥ να μπαίνουν στο isyriza.gr και να αναφέρουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο δημόσιο σύστημα υγείας.

“Μπείτε στο isyriza και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο δημόσιο σύστημα υγείας. Θα ξεκινήσει μια νέα σχέση πολιτών-πολιτικών”, τονίζει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖA σε ανάρτησή του στην Πλατφόρμα Χ. Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο με τις δηλώσεις του στο νοσοκομείο Πρέβεζας. “Αυτή η αλαζονεία θα τελειώσει. Ο γυάλινος πύργος του Μαξίμου θα τελειώσει. Ένα νέο μοντέλο πολιτικής στη χώρα μας θα ξεκινήσει. Μια νέα σχέση μεταξύ πολιτικών και πολιτών θα ξεκινήσει. Το εγγυώμαι αυτό. Και το πρώτο βήμα είναι στο σύστημα υγείας. Καλώ τους πολίτες και το προσωπικό του ΕΣΥ να επισκεφτούν το isyriza.gr, όπου μπορείτε να αναρτάτε φωτογραφίες και στοιχεία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments