Αθλητισμός

Conference League: Πλήθος κόσμου πήγε να δει το τρόπαιο – Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια

Conference League: Πλήθος κόσμου πήγε να δει το τρόπαιο – Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια

Πηγή Φωτογραφίας: [369430] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι το τρόπαιο του Conference League θα παραμείνει στην πλατεία Κοτζιά για ακόμη μία ημέρα και δεν θα πάει το Σάββατο έξω από την OPAP Arena, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Το τρόπαιο του Conference League βρίσκεται από την Παρασκευή (5/10) στην πλατεία Κοτζιά και στη διάθεση των φιλάθλων, προκειμένου να φωτογραφηθούν με αυτό.

Πλήθος κόσμου πέρασε από το σημείο και όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κοινού, το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στην πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει ο αρχικός προγραμματισμός, που ήθελε το τρόπαιο να μεταφέρεται στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην πλατεία του αετού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η καρδιά του UEFA Europa Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτιζά ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments