Πολιτική

Άδωνις: Ο φίλος μου ο Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα – Ο Κασσελάκης λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας

Άδωνις: Ο φίλος μου ο Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα – Ο Κασσελάκης λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Καρφιά" τόσο κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου, όσο και κατά του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας.

«Καρφιά» τόσο κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που εντάχθηκε πρόσφατα στο επικοινωνιακό επιτελείο της Κουμουνδούρου όσο και κατά του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West της Δυτικής Μακεδονίας.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι ο Στέφανος Κασσελάκης λειτουργεί «με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο» ανέφερε πως: «Θα μου επιτρέψει ο φίλος Άρης Σπηλιωτόπουλος να πω ότι σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση Πόθεν Έσχες, έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή ο Ελληνικός λαός μαθαίνει ότι ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ στην εφορία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οχυρώνεται πίσω από την τυπική προθεσμία του νόμου για να καταθέσει το Πόθεν Έσχες την τελευταία ημέρα, ενώ ένας άνθρωπος που θα ήθελε να λειτουργήσει με όρους διαύγειας θα έπρεπε να το καταθέσει πρώτος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments