Πολιτική

Μητσοτάκης για Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές

Μητσοτάκης για Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, επισημαίνει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του

Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μια δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη, που θα παρέχει ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τονίζει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα την Παρασκευή είχε παρουσιάσει το Σχολείο με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

Όπως επισημαίνει είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο.

mitsotakis_psif-shol

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές!

» Η πιλοτική του χρήση θα αρχίσει από τη νέα σχολική χρονιά. Πρόκειται για μια δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη, που θα παρέχει δωρεάν ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις, από την Α’ Δημοτικού έως τη Β’ Λυκείου, αλλά και για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ’ Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

» Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν Ψηφιακό Σχολείο αποτελεί ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments