Αθλητισμός

Διαρκείας Ολυμπιακού: Τις τιμές των εισιτηρίων γνωστοποίησε η ΠΑΕ

Διαρκείας Ολυμπιακού: Τις τιμές των εισιτηρίων γνωστοποίησε η ΠΑΕ

Πηγή Φωτογραφίας: [369724] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2024-2025 (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω εκδήλωσης που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης.

To μεσημέρι της Τετάρτης (22/5), ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024 – 25, η οποία είναι ξεχωριστής σημασίας για τους Πειραιώτες. Αυτό, διότι στις 10 Μαρτίου του 2025, οι «ερυθρόλευκοι» θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου.

Οι τιμές είναι λίγο αυξημένες σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, ενώ η πώλησή τους θα γίνει σε δύο διαφορετικές περιόδους. Οι τιμές για την πρώτη περίοδο (27 Μαΐου έως 18 Ιουνίου) ξεκινούν από τα 195 ευρώ, ενώ αυτές τις δεύτερης περιόδου αρχίζουν από 250 ευρώ (19 Ιουνίου και έπειτα). Επιπλέον υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30% εκτός των θυρών 3-7. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, εγχώρια και ευρωπαϊκά, όπως και στα φιλικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα συνοδεύεται από εκπτώσεις και προνόμια, όπως για παράδειγμα εκπτώσεις στο Red Store, για διεξαγωγή εκδηλώσεων, για parking και για προσφορές χορηγών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments