Ελλάδα

Φωτιά στο εργοστάσιο παραγωγής σχολικών γευμάτων: «Δείχνουν» εμπρησμό τα στοιχεία

Φωτιά στο εργοστάσιο παραγωγής σχολικών γευμάτων: «Δείχνουν» εμπρησμό τα στοιχεία

Πηγή Φωτογραφίας: Lamia Report.gr,Το ενδεχόμενο του εμπρησμού ενισχύουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αρχές, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε και κατέστρεψε το εργοστάσιο της εταιρείας που συνδέεται με τα σχολικά γεύματα που θεωρούνται υπεύθυνα για την τροφική δηλητηρίαση 63 μαθητών στη Λαμία.

Το ενδεχόμενο του εμπρησμού ενισχύουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αρχές

Το ενδεχόμενο του εμπρησμού ενισχύουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αρχές, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε και κατέστρεψε το εργοστάσιο της εταιρείας που συνδέεται με τα σχολικά γεύματα που θεωρούνται υπεύθυνα για την τροφική δηλητηρίαση 63 μαθητών στη Λαμία.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι έρευνες για τη φωτιά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο μικροσκόπιο των Αρχών, όπως ανέφερε στο MEGA και το LIVE News, βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στον περιβάλλοντα χώρα αλλά και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις άλλων επιχειρήσεων.

Η αρχική έρευνα της Πυροσβεστικής έδειξε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μπροστινή πλευρά ενός φορτηγού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο κτίριο. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής φαίνεται να είναι προβληματισμένοι καθώς το φορτηγό μοιάζει να ήταν αρκετά κολλητά στο κτίριο, σαν κάποιος να ήθελε να το συνδέσει με την πυρκαγιά.

Δεύτερον, τους προβληματίζει το γεγονός πως η φωτιά εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα, παρά το γεγονός πως το υλικά που έχει το εργοστάσιο δεν είναι εύφλεκτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments