Lifestyle

Γιώργος Δούκας: «Το δέσανε ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία Αλιμπέρτη, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»

Γιώργος Δούκας: «Το δέσανε ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία Αλιμπέρτη, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ ant1tv

Γιώργος Δούκας: Μπήκα για ένα χειρουργείο ρουτίνας και μου βρήκαν έναν όγκο - Έκανα εξετάσεις γιατί μου είπαν πως είχα καρκίνο, αλλά και πάλι ήταν καθαρές

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δούκας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Doukas (@giorgosdoukas_real)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επαγγελματική διαδρομή της ζωής του και την επιλογή του να είναι πλέον συγγραφέας.

Ο Γιώργος Δούκας έκανε τη σκληρή αυτοκριτική του, για τα χρόνια που μεσουρανούσε στις πίστες, ενώ μίλησε για την έπαρση και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

«Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου».

«Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση» είπε αρχικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το περιστατικό που μπήκε εμπόδιο στο ξεκίνημά του, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή προδιαγραφόταν με τους καλύτερους οιωνούς.

«Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει».

«Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α΄Εθνική έπεσα στα Τάρταρα».

Αναφέρθηκε ακόμη στην εποχή που του χρέωναν ως δεσμό τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments