Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ενοχλείται από τον Κασσελάκη – Δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική μας

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ενοχλείται από τον Κασσελάκη – Δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική μας

Πηγή Φωτογραφίας: Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα γραφεία του κόμματος στην Θεσσαλονίκη, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023. (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

«Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του» σχολιάζει δηκτικά

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατηρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε ενοχλημένος για το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι δεν είναι στη Βουλή κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια κοστολογημένη πρόταση νόμου για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, μια πλήρως κοστολογημένη και  εφαρμόσιμη πρόταση νόμου για το φορολογικό, καθώς και προτάσεις για το Κράτος Δικαίου και ζητά να πέσει φως στο έγκλημα των Τεμπών.   Όπως σημειώνει, ο πρωθυπουργός έδειξε ενόχληση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διατυπώνει με σαφήνεια δέσμη προτάσεων για την ασφάλεια των πολιτών, που έχει προτάσεις για την δημόσια υγεία, αλλά και για την στέγαση. Που αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν,  αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και προτείνει σοβαρές λύσεις.  

«Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του, γιατί γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και τον αγώνα που δίνει ο Πρόεδρός του για μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έδειξε να ενοχλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, έχει παρουσιάσει τεκμηριωμένες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Έδειξε ενόχληση για το γεγονός πως, παρότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν βρίσκεται στη Βουλή, κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια κοστολογημένη πρόταση νόμου για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια.

Φάνηκε ενοχλημένος από το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια πλήρως κοστολογημένη και  εφαρμόσιμη πρόταση νόμου για το φορολογικό.

Ενοχλημένος που ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ  δεν βρίσκεται στη Βουλή, παρουσιάζει  προτάσεις για το Κράτος Δικαίου και ζητά να πέσει φως στο έγκλημα των Τεμπών.

Που διατυπώνει με σαφήνεια δέσμη προτάσεων για την ασφάλεια των πολιτών. Που έχει προτάσεις για την Δημόσια Υγεία, αλλά και για την Στέγαση. Που αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν,  αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και προτείνει σοβαρές λύσεις.

Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του, γιατί γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και τον αγώνα που δίνει ο Πρόεδρός του για μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments