Αθλητισμός

Νέες εξελίξεις με Λιβάγια! Οι δύο ελληνικές ομάδες που τον διεκδικούν

Νέες εξελίξεις με Λιβάγια! Οι δύο ελληνικές ομάδες που τον διεκδικούν

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Νέο δημοσίευμα από την Κροατία περί ελληνικού ενδιαφέροντος για τον Μάρκο Λιβάγια

Νέο δημοσίευμα από την Κροατία περί ελληνικού ενδιαφέροντος για τον Μάρκο Λιβάγια, με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Η ιστοσελίδα «germanijak» ερίξε… βόμβα με δημοσίευμα στο οποίο παρουσίαζε φευγάτο τον Μάρκο Λιβάγια και με προορισμό μάλιστα την Ελλάδα. Το ρεπορτάζ δεν ανέφερε ποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, ωστόσο νέο δημοσίευμα από το «Index» της Κροατίας πηγαίνει την ιστορία ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το Μέσο, ο Λιβάγια έχει πρόταση τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Παναθηναϊκό. «Η πληροφορία ότι ο Μάρκο Λιβάγια έχει προσφορές από την Ελλάδα είναι σωστή και σύμφωνα με πληροφορίες του index είναι από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον μεγάλο Παναθηναϊκό», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

«Ο Λιβάγια δεν είναι στην καλύτερη φόρμα εδώ και αρκετό καιρό, ο κύριος λόγος για αυτό είναι οι τραυματισμοί, αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και μήνες, μεγάλα και μικρά, ενώ τον τελευταίο καιρό βρέθηκε και σε δυσμένεια με τους οπαδούς της ομάδας του Σπλιτ», αναφέρει στη συνέχεια το ρεπορτάζ των Κροατών.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments