Αθλητισμός

Συγκλονιστική υπόσχεση Αταμάν πριν το Final 4

Συγκλονιστική υπόσχεση Αταμάν πριν το Final 4

Πηγή Φωτογραφίας: [369744] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε υπερήφανος στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι ήταν μεγάλη πρόκληση το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό φέτος υποσχέθηκαν το F4 και… υποσχέθηκε τώρα το 7ο αστέρι!

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

– για τις υποσχέσεις του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ήταν μεγάλη πρόκληση το γεγονός ότι υποσχεθήκαμε το Final 4. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος, που βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού να απολαύσουμε το F4. Τι να υποσχεθώ τώρα; Ξέρω πως όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι. Τους υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ».

– για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα, στην οποία βρίσκομαι. Απέναντι βρίσκεται ένας Λιθουανός προπονητής. Δεν είναι αυτά τα σημαντικά. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, είμαι έμπειρος στο Final Four, έχω πάρει δύο φορές το τρόπαιο. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά. Σέβομαι τους συναδέλφους μου, που παλεύουν για το ίδιο».

– για αυτά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στο Final Four: «Επιλέξαμε καλούς παίκτες, με καλό χαρακτήρα, δουλέψαμε σωστά. Δεν έχει σημασία αν έχεις 1 ή 12 νέους παίκτες για εμένα. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ να βάλουμε μεγάλους στόχους. Είμαστε στο F4. Όταν φτάνεις εδώ, ο στόχος είναι να πάρεις τον τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments