Αθλητισμός

Νέες εξελίξεις με Λιβάγια στον ΠΑΟΚ!

Νέες εξελίξεις με Λιβάγια στον ΠΑΟΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα, όχι απλά ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Λιβάγια ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση στη Χάιντουκ για να τον κάνει δικό του.

Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια! Αυτό αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα «germanijak» που είχε αποκαλύψει πρώτη το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Σε νέα ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Ιζάκ Σούσιτς, πάει ένα βήμα παρακάτω την ιστορία απόψε κάνοντας λόγο για επίσημη κρούση, αν και δεν αναφέρει το ύψος της προσφοράς του Δικεφάλου. Όπως σημειώνει όμως, ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον 30χρονο επιθετικό συμβόλαιο με 1,5-2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Λιβάγια έχει συμβόλαιο ως το 2027 με τη Χάιντουκ η οποία φέρεται να τον κοστολογεί λίγο πάνω από έξι εκατ. ευρώ και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση. Το συγκεκριμένο Μέσο πάντως είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο ενώ στέκεται και στη σχέση του μάνατζερ του Λιβάγια, Βιντσέτζο Καβαλιέρε, με τον ΠΑΟΚ καθώς o συγκεκριμένος έχει πελάτη του και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments