Πολιτική

Κουτσούμπας: Με δυνατό ΚΚΕ στις 9 Ιούνη δίνουμε σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στο λαό μας

Κουτσούμπας: Με δυνατό ΚΚΕ στις 9 Ιούνη δίνουμε σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στο λαό μας

Πηγή Φωτογραφίας: Ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Λάρισα, Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. (EUROKINISSI)

Τον ΓΓ της ΚΕ υποδέχθηκαν δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Νέα Σμύρνη, όπου τον υποδέχθηκαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή, Χρήστος Κατσώτης και Νίκος Παπαναστάσης, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Κλειώ Χριστοπούλου και Νίκη Χρονοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κιουλάνης και Γιάννης Κορφιάτης, καθώς και ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τον Δ. Κουτσούμπα υποδέχθηκαν δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος συνθήματα όπως «ΚΚΕ ισχυρό η ελπίδα είναι εδώ».

Ο Δ. Κουτσούμπας διέσχισε την πλατεία της Νέας Σμύρνης, συνομιλώντας με κόσμο που έσπευδε να τον χαιρετίσει και να συνομιλήσει μαζί του.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή, ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, σε μια κρίσιμη για τον λαό και τον τόπο στιγμή και περίοδο. Λίγες μέρες μας έμειναν ακόμα. Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές της 9ης του Ιούνη και πρέπει να δώσουμε -όλοι και όλες- όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, πολύ πιο ψηλά και εδώ στη Νέα Σμύρνη, σε όλο τον Νότιο Τομέα, σε όλη την Αττική, σε όλη την Ελλάδα» είπε στον χαιρετισμό του.

«Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αυτά τα μηνύματα έρχονται απ’ όλη την χώρα, αυτό συναντάμε στις καθημερινές ομιλίες, τις περιοδείες και τις συναντήσεις με τους εργαζόμενους της πατρίδας μας. ΚΚΕ δυνατό γιατί η ελπίδα είναι εδώ, μόνο στο δυνατό ΚΚΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments