Πολιτική

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης θα δώσει το πόθεν έσχες πριν από τις Ευρωεκλογές

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης θα δώσει το πόθεν έσχες πριν από τις Ευρωεκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης θα δώσει το πόθεν έσχες πριν από τις Ευρωεκλογές

Τι είπε η Βούλα Κεχαγιά την υποβολή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

«Πριν από τις ευρωεκλογές» θα δώσει το «πόθεν έσχες» του ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν είναι προβληματικό το γεγονός ότι δεν έχει καταθέσει το πόθεν έσχες του ο πρόεδρος του κόμματος, σημείωσε πως «καθόλου προβληματικό δεν είναι. Ο κ.Κασσελάκης ασχολείται με πολύ σοβαρά πράγματα όπως η ακρίβεια, η ειρήνευση στη Μέση Ανατολή, το Παλαιστινιακό. Εννοώ ότι δεν είναι το μείζον θέμα στην πολιτική ατζέντα το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη. Ο κ. Κασσελάκης θα δώσει το πόθεν έσχες επειδή ο ίδιος θέλει, όχι γιατί το ζητούνε κάποιοι τρίτοι αλλά για να το δει ο ελληνικός λαός και από τη στιγμή που θα το κάνει περιμένουμε και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να πράξουν το ίδιο για να πάμε όλοι με όρους διαφάνειας στη μάχη των ευρωεκλογών. Θα το δώσει πριν από τις ευρωεκλογές.

Οι παλινωδίες Κασσελάκη για το πότε θα καταθέσει το πόθεν έσχες 

Σημειώνεται πως αναφορικά με το θέμα αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκφράσει διαφορετικά πράγματα ακόμα και από μέρα σε μέρα: Ειδικότερα, σε συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Πέμπτη (23/5) στο ONE, είχε πει πως δεν υποχρεώνεται να καταθέσει το πόθεν έσχες του τώρα, αλλά μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα το πράξει μετά τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments