Πολιτική

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ με νέες δηλώσεις στελεχών [vid]

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ με νέες δηλώσεις στελεχών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σχολιάζοντας το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αναφερόμενη στο γεγονός πως το κόμμα έχασε 10.000 ψήφους, η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «φταίνε οι πολιτικές μας, αλλά τίθεται και ζήτημα ηγεσίας»

Σχολιάζοντας το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αναφερόμενη στο γεγονός πως το κόμμα έχασε 10.000 ψήφους, η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «φταίνε οι πολιτικές μας, αλλά τίθεται και ζήτημα ηγεσίας»

Σχολιάζοντας το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αναφερόμενη στο γεγονός πως το κόμμα έχασε 10.000 ψήφους, η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «φταίνε οι πολιτικές μας, αλλά τίθεται και ζήτημα ηγεσίας».

«Πρέπει να συγκληθούν τα όργανα και να δούμε το θέμα της ηγεσίας. Να συζητηθούν όλα. Με τα σενάρια και την ονοματολογία, ευτελίζουμε τον διάλογο. Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι το τελευταίο που με απασχολεί (σ.σ. σε ερώτηση αν θέσει υποψηφιότητα). Η έγνοια μου είναι πώς θα δυναμώσει το ΠΑΣΟΚ και ο χώρος μου», πρόσθεσε, μιλώντας στο OPEN.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments