Οδηγός

Οι προσωρινοί πίνακες για τους 700 γιατρούς στα ΚΕΠΑ

Οι προσωρινοί πίνακες για τους 700 γιατρούς στα ΚΕΠΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Ανάρτηση Προσωρινών Πινάκων Επιτυχόντων και Αποκλειομένων για τις προσλήψεις γιατρών στα ΚΕΠΑ.

Ανάρτηση Προσωρινών Πινάκων Επιτυχόντων και Αποκλειομένων για τις προσλήψεις γιατρών στα ΚΕΠΑ.
Ανάρτηση Προσωρινών Πινάκων Επιτυχόντων και Αποκλειομένων για τις προσλήψεις γιατρών στα ΚΕΠΑ.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της από 24.4.2024 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ (700) ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.Σ.Ι.) του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)», αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr), στη θεματική ενότητα Διαγωνισμοί :

(α) ο Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων με φθίνουσα σειρά κατάταξης ανά ειδικότητα και (β) ο Πίνακας Αποκλειομένων,

Κατά των πινάκων, οι αιτούντες έχουν προθεσμία υποβολής ένστασης δέκα (10) ημερών ήτοι από 17/06/2024 έως και 26/06/2024 και ώρα 15:30.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.efka.gov.gr/aitisi-esi.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος των ιατρών στην πρόσκληση που είχε αναρτηθεί υπήρξε εντυπωσιακή, γεγονός που προοιωνίζει την επιτάχυνση στις διαδικασίες πιστοποίησης και την μείωση στο ελάχιστο των χρόνων ανταπόκρισης στα αιτήματα πιστοποίησης και στις κατ’ οίκον αξιολογήσεις.

Σημειώνεται ότι με την πρόσκληση για την ένταξη επτακοσίων (700) ιατρών στο Μητρώο του Ειδικού Σώματος Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) του ΚΕ.Π.Α., γίνεται πράξη η ενίσχυση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, στο πλαίσιο ενός συγκροτημένου και ολιστικού σχεδίου αντιμετώπισης πολλών χρόνιων προβλημάτων των ατόμων με αναπηρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments