Οδηγός

Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού 2024: Τι ώρα θα ανακοινωθούν [vid]

Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού 2024: Τι ώρα θα ανακοινωθούν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού 2024: Τι ώρα θα ανακοινωθούν [vid]

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα που θα επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, μετά από συνεννόηση με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή

Σήμερα μετά τις 4μμ ενδέχεται να αναρτήσει η ΔΥΠΑ στον ιστότοπο της (dypa.gov.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος της Υπηρεσίας “Κοινωνικού Τουρισμού 2024 – 2025″για τα voucher δωρεάν διακοπών.

Παράλληλα επισημαίνεται πως το προσωρινό Μητρώο μαζί με τα αποτελέσματα του κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ θα περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

  • Τους  Κωδικούς Αριθμούς Αίτησης όλων των δικαιούχων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα 4 τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα 4 τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ),
  • Τα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τη συνολική μοριοδότηση και την  σειρά κατάταξής τους,
  • Τα αρχικά και τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου και τα 4 τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) των ωφελουμένων μελών ανά δικαιούχο,
  • Την  ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα που θα επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, μετά από συνεννόηση με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν, ενώ στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Βόρειας Εύβοιας και του Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, στο οποίο φέτος προστίθεται η Θεσσαλία.

Η επιδότηση παραμένει αυξημένη κατά 20% για τον Αύγουστο, με αντίστοιχη επιδότηση κατά 20% και για τις περιόδους των Χριστουγέννων (από 15/12/2024 έως 14/01/2025) και του Πάσχα (από 11/04/2025 έως 27/04/2025).

Επίσης, η αυξημένη επιδότηση ισχύει για όλο τον χρόνο για τα καταλύματα της Β. Εύβοιας, του Έβρου και της Θεσσαλίας (εκτός των Σποράδων).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments