Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, σούσουρο με τη φωτο της

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, σούσουρο με τη φωτο της

Πηγή Φωτογραφίας: fanpage.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Θεσσαλονικιά influencer τα λέει όλα....

Τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μας έδειξε η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Θεσσαλονικιά influencer δεν είναι έγκυος αλλά έφαγε πολύ!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της και έτσι κι έκανε και σήμερα. Η κοιλιά της πρήστηκε πάρα πολύ καθώς έφαγε και κοντοσούβλι και τηγανητές πατάτες.

Δεν δίστασε όμως να επισημάνει ότι δεν είναι έγκυος, για να μην προλάβει κανείς να βγάλει λάθος συμπεράσματα.

«Μόλις έφαγα κοντοσούβλι και τηγανητές πατάτες. Δεν είμαι έγκυος!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο