Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε πλήρη επαναλειτουργία το Αμαλία Φλέμινγκ

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε πλήρη επαναλειτουργία το Αμαλία Φλέμινγκ

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ασφαλής επιστροφή των ασθενών με ΕΚΑΒ.

Σε πλήρη και ομαλή επαναλειτουργία επανήλθε από σήμερα το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπως τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως σημειώνει ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του, “το «Αμαλία Φλέμινγκ» έχει επανέλθει σε λειτουργία από τις 08.00 σήμερα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Επιστρέφουν οι ασθενείς από την «Παμμακάριστο» με ΕΚΑΒ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και την διοίκηση των δύο νοσοκομείων για την καλή τους δουλειά».

Υπενθυμίζεται ότι, για προληπτικούς λόγους, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε προβεί με απόλυτη ασφάλεια στην εκκένωση του «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια. Πιο συγκεκριμένα, 23 ασθενείς μεταφέρθηκαν. Οι 20 από αυτούς στην «Παμμακάριστο» και οι υπόλοιποι τρεις στο γειτονικό «Σισμανόγλειο». Ο υπουργός Υγείας, δε, είχε απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Γενική Γραμματέα κ. Βιλδιρίδου, στην Διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Μπαλαούρα και στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.