Ελλάδα

Συγκεντρώσεις για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα-Ποιοι σταθμοί του Μετρό κατεβάζουν ρολά

Συγκεντρώσεις για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα-Ποιοι σταθμοί του Μετρό κατεβάζουν ρολά

Πηγή Φωτογραφίας: [363620] ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΔΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 συμπληρώνονται 11 χρόνια από την ημέρα που ο Χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, με συγκεντρώσεις να έχουν προγραμματιστεί, ενώ αναμένεται να κλείσουν και σταθμοί του Μετρό.

Πιο αναλυτικά, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και την πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία της Νίκαιας, στο Μετρό του Αγίου Νικολάου.

Επιπλέον, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας αναμένεται να γίνει με ελεύθερη είσοδο συλλογική μουσική συνάντηση.

Φέτος στην κεντρική συναυλία θα εμφανιστούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μυστακίδης, Κοινοί Θνητοί, Λόγος Τιμής, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Unveil The Sense ενώ στα decks θα είναι ο Lief Key.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.