Διεθνή

Η Πιονγκγιάνγκ λέει ότι η Ουάσινγκτον θα πρέπει να εγκαταλείψει τις στρατιωτικές απειλές

Η Πιονγκγιάνγκ λέει ότι η Ουάσινγκτον θα πρέπει να εγκαταλείψει τις στρατιωτικές απειλές

Πηγή Φωτογραφίας: Stanford report, Stanford experts examine options for U.S. in dealing with North

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Βόρεια Κορέα δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις στρατιωτικές απειλές

Η Βόρεια Κορέα δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις στρατιωτικές απειλές εάν ανησυχούν για την ασφάλεια της δικής τους ενδοχώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, επικαλούμενο αξιωματούχο στο βορειοκορεατικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το KCNA, ο επικεφαλής της αμερικανικής Βόρειας Διοίκησης σχολίασε πρόσφατα την ικανότητα που έχουν οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι (ICBMs) της Βόρειας Κορέας να φθάσουν στην αμερικανική ενδοχώρα.

Το KCNA ανέφερε ότι είναι οι ΗΠΑ που έχουν συγκρουσιακή συμπεριφορά, όπως με τον σχεδιασμός πολεμικών ασκήσεων με τη Νότια Κορέα και την αποστολή πυρηνικού υποβρυχίου στην Κορεατική Χερσόνησο.

Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Βόρειας Κορέας να βελτιώνει την αμυντική της ισχύ, ανέφερε το KCNA.

Πηγή: Pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.