Παραπολιτικά

Η Λατινοπούλου δεν πάει στο συλλαλητήριο για να μην… παρεξηγηθεί!

Η Λατινοπούλου δεν πάει στο συλλαλητήριο για να μην… παρεξηγηθεί!

Πηγή Φωτογραφίας: fb//Η Λατινοπούλου δεν πάει στο συλλαλητήριο για να μην… παρεξηγηθεί!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Δεν θέλω να αφήσω την παραμικρή υπόνοια ότι θέλω να μαζέψω ψηφαλάκια. Η ψυχή μου θα είναι εκεί, τα στελέχη του κόμματος θα είναι εκεί, πιστεύω θα είναι μεγαλειώδης διαδήλωση», είπε ο παραστάτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντός και εκτός Ελλάδος.

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει» και ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου αφού δηλώνει πως στηρίζει τα συλλαλητήρια  για την τραγωδία των Τεμπών… αλλά δεν θα πάει γιατί δεν το θεωρεί πρέπον!

Και επειδή η Φωνή της Λογικής δεν έχει λογική το εξήγησε γιατί δεν θέλει να παρεξηγηθεί: ότι δεν θέλει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά.

«Δεν θέλω να αφήσω την παραμικρή υπόνοια ότι θέλω να μαζέψω ψηφαλάκια. Η ψυχή μου θα είναι εκεί, τα στελέχη του κόμματος θα είναι εκεί, πιστεύω θα είναι μεγαλειώδης διαδήλωση», είπε ο παραστάτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντός και εκτός Ελλάδος.

Μάς είπε μάλιστα πως στελέχη του κόμματός της θα είναι εκεί αλλά όχι η ίδια…

Τώρα έχει ένα πρόβλημα με τον πολύ κόσμο ή απλά προτιμά να μην αρνείται ψήφους αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει την κυβέρνηση όπως έκανε στην Ευρωβουλή, τέτοιες πιρουέτες μόνον από την ακροδεξιά!

Αλλά στήριξε τη λογική των κυβερνητικών στελεχών αφού στα συλλαλητήρια που απουσιάζουν οι κομματικές σημαίες είπε ότι «τα κόμματα κάνουν χυδαία καπηλεία. Γιατί μύρισαν ότι εδώ υπάρχουν ψηφαλάκια. Ο ένας κάνει τον πραγματογνώμονα, ο άλλος τον δικαστή, αυτή η κατάσταση με θλίβει».

Τώρα πως συμφωνεί με το αίτημα για Δικαιοσύνη που υπονοεί πως δεν υπάρχει χωρίς κυβερνητικές ευθύνες είναι ακριβώς η θέση της κυρίας Λατινοπούλου…

Εντός, εκτός και επί τα αυτά!

Πηγή: pagenews.gr
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.