Αθλητισμός

Τεντόγλου:«Έχει γρίπη Β, δεν μπορεί να είναι έτοιμος»–Είπε ο προπονητής του για την απουσία από το Ευρωπαϊκό

Τεντόγλου:«Έχει γρίπη Β, δεν μπορεί να είναι έτοιμος»–Είπε ο προπονητής του για την απουσία από το Ευρωπαϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (αρχείου) // Τεντόγλου:«Έχει γρίπη Β, δεν μπορεί να είναι έτοιμος»–Είπε ο προπονητής του για την απουσία από το Ευρωπαϊκό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Μίλτος Τεντόγλου θα απουσιάσει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Ολλανδία λόγω ασθένειας, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν ταξίδεψε με την ελληνική αποστολή στο Άπελντοορν, με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, να δηλώνει τα εξής στο Mega: «Έχει γρίπη Β, που είναι λίγο επώδυνη. Συμβαίνει… Ανθρώπινο είναι μια φορά στα 10 χρόνια να σου συμβεί σε ακατάλληλη περίοδο».

«Δυστυχώς τώρα είναι στην τρίτη τέταρτη ημέρα και δεν μπορεί να είναι έτοιμος» πρόσθεσε.

Στόχος για τον Μίλτο Τεντόγλου, όπως είπε ο Γιώργος Πομάσκι, είναι η συμμετοχή και η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στις 20-23 Μαρτίου στην Κίνα.

«Μακάρι να του περάσει αυτή την εβδομάδα, να είναι σε καλή κατάσταση, να μην του τραβήξει πολύ», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πομάσκι.

Εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά «χρώματα» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 6-9 Μαρτίου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους έχει προσβληθεί από γρίπη, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από την διοργάνωση.

Έτσι, η ελληνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό κλειστού μετράει πλέον 19 μέλη, τα 18 εκ των οποίων έφτασαν χθες το μεσημέρι (4/3) στο Άπελντοορν.

Το 19ο μέλος της «γαλανόλευκης» αποστολής, ο Εμμανουήλ Καραλής, αναμένεται την Πέμπτη στην Ολλανδία μαζί με τον πατέρα και προπονητή του, Χάρη.

Πηγή: pagenews.gr
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.