Ολυμπιακός: Επίσημο! Τέλειωσε από τους ερυθρόλευκους πριν καν ξεκινήσουν τα playoffs

Πηγή Φωτογραφίας: [377419] EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ / MEDIA DAY ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του αθλητικού ψηλού, αφήνοντας ελεύθερο τον άλλοτε NBAερ.
Ο Μενσά αποκτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η ομάδα του Πειραιά ξέμεινε από σέντερ λόγω του προβλήματος υγείας του Μόουζες Ράιτ και των τραυματισμών των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου.
Στο διάστημα της παρουσίας του πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 αγώνες στην Stoiximan GBL, έχοντας 5.2 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής και σε δύο παιχνίδια στην EuroLeague, όπου έμεινε στο παρκέ συνολικά 5 λεπτά, χωρίς να σημειώσει πόντο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκανέζο σέντερ, Νέιθαν Μενσά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας