Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του σέντερ»

Παναθηναϊκός: «Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του σέντερ»

Πηγή Φωτογραφίας: [378449] STOIXIMAN GBL 2024-2025 / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ/ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τι αναφέρουν οι Σέρβοι για τον μεγάλο στόχου του Παναθηναϊκού που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5».

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτά τα… μάτια του για την οποιαδήποτε περίπτωση ψηλού μπορεί να προκύψει, αφού ο Ομέρ Γιούρτσεβεν δεν πρόκειται να μείνει στο ρόστερ της ομάδας και ο Εργκίν Αταμάν αναζητά έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5».Το όνομα που προβάλουν ως φαβορί στο «Telesport» είναι αυτό του Ντάνιελ Τάις, ο οποίος μοιάζει… φευγάτος από τη Μονακό, με την οποία δεν αγωνίστηκε στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Έτσι λοιπόν, οι Σέρβοι τονίζουν πως αν ο Γερμανός αποφασίσει να φύγει τότε οι Πράσινοι τον έχουν ως πρώτο στόχο και θα κινηθούν για την απόκτησή του. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι στο κάδρο παραμένει πάντα και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αν γυρίσει από το ΝΒΑ στην Ευρώπη.

«Η λύση ίσως είναι η επιστροφή σε έναν παλιό στόχο. Κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ντάνιελ Τάις ήταν ο κύριος στόχος. Ο Γερμανός διεθνής επέλεξε τότε την Μονακό και μάλλον το μετάνιωσε. Η αποχώρηση του Τάις από τη γαλλική ομάδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος στη σειρά που είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και τον Λιθουανό σέντερ, Γιόνας Βαλαντσιούνας. Παρόλα αυτά, είναι πιο περίπλοκη υπόθεση η δική του. Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως πρώτα θα περιμένει να δει αν ο Τάις θα φύγει από την Μονακό», προσθέτουν οι Σέρβοι.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σύρο για το «Stoiximan Aegean Ball Festival» του Γιώργου Πρίντεζη και μετά το τέλος του τουρνουά έκανε δηλώσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα στη καριέρα του.Ο 24χρονος διεθνής βρίσκεται σε φάση διακοπών και απέφυγε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του.

Ο «Ρόγκα» τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού και δεν θέλει να τοποθετηθεί στα σενάρια που τον θέλουν να πλησιάζει στο ΟΑΚΑ.Σε ερώτηση για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα απάντησε πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα να απαντήσει και το μόνο που θέλει είναι να απολαύσει τις διακοπές του.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο