Αθλητισμός

Ροντινέι: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τον Ολυμπιακό – Το χειρίζεται ο ατζέντης μου»

Ροντινέι: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τον Ολυμπιακό – Το χειρίζεται ο ατζέντης μου»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Ροντινέι: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τον Ολυμπιακό – Το χειρίζεται ο ατζέντης μου»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Ο Βραζιλιάνος άσος παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την επόμενη σεζόν

Ανοιχτό άφησε το ζήτημα της παραμονής του στον Olympiacos F.C. ο Rodinei, μιλώντας στη βραζιλιάνικη Globo για το μέλλον της καριέρας του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τη χρονιά αγωνιζόμενος ακόμη και ως δεξιός εξτρέμ στα playoffs, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, παρότι διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2027.

«Ζω τη ζωή μέρα με τη μέρα»

Ο Ροντινέι εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσεκτικός στις τοποθετήσεις του, εξηγώντας πως αποφεύγει να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια.

Όπως ανέφερε, παραμένει δεμένος με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και δεν αποκλείει επιστροφή στο μέλλον.

Μίλησε με νοσταλγία για το Copa Libertadores, υπογραμμίζοντας πως του λείπει η ατμόσφαιρα και η ένταση των μεγάλων διοργανώσεων στη Νότια Αμερική.

Η αναφορά στο Libertadores και ο διάλογος με τον Ορτέγκα

Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε συζήτηση που είχε με τον συμπαίκτη του, Φρανσίσκο Ορτέγκα, σχετικά με την εμπειρία του Libertadores.

Όπως είπε, παραδέχθηκε πως του λείπουν οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης, με τον Ορτέγκα να συμφωνεί ότι πρόκειται για ξεχωριστό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Η αναφορά αυτή θεωρήθηκε από αρκετούς ως ένδειξη ότι ο Ροντινέι δεν αποκλείει επιστροφή στη Βραζιλία στο μέλλον.

«Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω»

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεών του αφορούσε τη σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ροντινέι ανέφερε:

«Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο εδώ. Δεν ξέρω αν θα το ανανεώσουν ή αν θα μείνω έναν ακόμη χρόνο και προκύψει κάποια πρόταση από τη Βραζιλία».

Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη περίοδο.

«Το αφήνω στον ατζέντη μου, είναι πιο έξυπνος από μένα»

Ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται προσωπικά με τις διαπραγματεύσεις γύρω από το συμβόλαιό του.

Χαρακτηριστικά σχολίασε με χιούμορ:

«Το αφήνω στα χέρια του ατζέντη μου, που είναι πιο έξυπνος από μένα για να λύνει αυτά τα θέματα».

Η ατάκα αυτή δείχνει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει δημόσια εικόνα για προχωρημένες συζητήσεις ανανέωσης.

Κομβικός παίκτης στον φετινό Ολυμπιακό

Ο Ροντινέι αποτέλεσε μία από τις σημαντικές μονάδες των «ερυθρόλευκων» τη φετινή χρονιά.

Εκτός από τη συνεισφορά του στη φυσική θέση του δεξιού μπακ, χρησιμοποιήθηκε και πιο ψηλά από τον προπονητή, προσφέροντας γκολ και δημιουργία στα playoffs.

Η ευελιξία του αποτελεί στοιχείο που εκτιμά ιδιαίτερα το τεχνικό επιτελείο, ειδικά σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός εξετάζει αλλαγές στο δεξί άκρο μετά τις εξελίξεις με τον Κοστίνια.

Το μέλλον παραμένει ανοιχτό

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική εικόνα για το αν ο Ροντινέι θα συνεχίσει μακροπρόθεσμα στον Ολυμπιακό ή αν θα επιστρέψει στη Βραζιλία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει αρκετές αποφάσεις γύρω από το ρόστερ των Πειραιωτών και ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως θα βρίσκεται ανάμεσα στις υποθέσεις που θα απασχολήσουν.

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο