Πολιτική

Καρυστιανού: «Στελέχη του κόμματός μας είναι μόνο τα πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»

Καρυστιανού: «Στελέχη του κόμματός μας είναι μόνο τα πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Καρυστιανού: «Στελέχη του κόμματός μας είναι μόνο τα πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η κα Καρυστιανού προέβη σε αυτή τη διευκρίνιση λίγο μετά την πρεμιέρα στο «Ολύμπιον» λόγω δημοσιευμάτων που υπήρξαν
Για την ταυτότητα των στελεχών του νέου πολιτικού της σχήματος τοποθετείται μέσω δελτίο τύπου η επικεφαλής του υπό ίδρυση Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου, στελέχη του νέου πολιτικού της σχήματος είναι μόνο τα πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του κινήματος, μαζί με το πλήρες βιογραφικό τους.

Η κα Καρυστιανού προέβη σε αυτή τη διευκρίνιση λίγο μετά την πρεμιέρα στο «Ολύμπιον», λόγω δημοσιευμάτων που υπήρξαν τα οποία όπως αναφερεται «επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος».

«Συνεπώς για το Κίνημά μας ισχύει μόνο ό,τι αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα και τα επίσημα κοινωνικά μας δίκτυα», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

Οι βασικές αρχές και οι στόχοι τού υπό ίδρυση Κινήματός μας “ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ” περιλαμβάνονται στην Ιδρυτική Διακήρυξη, την οποία η επικεφαλής του Κινήματος παρουσίασε χθες στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ της Θεσσαλονίκης και είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα μας: https://xekiname.gr όπου και θα αναρτώνται οι μόνες θέσεις που εκφράζουν το Κίνημά μας.

Στην ίδια βάση, στελέχη του κινήματος μας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ τα πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του κινήματος μας μαζί με το πλήρες βιογραφικό τους.

Γι’ αυτό παρακαλούμε να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή στα υποκινούμενα από πανικόβλητους για ό,τι έρχεται δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος. Και αυτό βέβαια το κάνουν ακριβώς επειδή δεν μπορούν να αντικρούουν το σαφές και στέρεο περιεχόμενο της Ιδρυτικής Διακήρυξης.

Συνεπώς για το Κίνημά μας ισχύει μόνο ό,τι αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα και τα επίσημα κοινωνικά μας δίκτυα, όπου και θα αναρτηθούν και οι επίσημες θέσεις, τις οποίες επεξεργάζονται με επιτυχή αποτελέσματα οι άρτια οργανωμένες ομάδες μας, οι οποίες αποτελούνται από επιστήμονες και ειδικούς με εξαιρετική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία ανά αντικείμενο ενδιαφέροντος (οικονομία, δικαιοσύνη, παιδεία, εξωτερική πολιτική – άμυνα, υγεία κοκ».

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

16.10.2026 | 23:21

Τουρκία: Διπλή πρόκληση με αντι-NAVTEX σε Ελλάδα και Κύπρο – Στο στόχαστρο τα καλώδια της Ανατολικής Μεσογείου

16.10.2026 | 23:00

Κυπριακό: ΕΕ και Τουρκία στο ίδιο τραπέζι – Το διπλωματικό παζάρι Ερντογάν και η παρέμβαση Γκουτέρες

16.10.2026 | 22:40

Τέλος στα «υπνωτήρια» της Αθήνας: Πρόστιμα 10.000 ευρώ, σφραγίσεις και έφοδοι σε διαμερίσματα

16.10.2026 | 22:19

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Δεν θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα» – Νέα μέτρα στο τραπέζι, μήνυμα στην αντιπολίτευση

16.10.2026 | 22:00

Σαμαράς: «Βόμβες» μέσω Τσιούτσια κατά Μητσοτάκη–«Δεν είναι ΝΔ,είναι το κόμμα του» & το μυστήριο νέου κόμματος

16.10.2026 | 21:37

Τραμπ: Πέντε ημέρες άντεξε η Κέιτι Ζακαράια στον Λευκό Οίκο – Το παρασκήνιο της αιφνίδιας αποχώρησης

16.10.2026 | 21:23

«Έβρος: Το μεγάλo στοίχημα της νέας αναπτυξιακής πορείας»

16.10.2026 | 21:17

«Σπίτι μου»: Εκτίναξη έως 30% στις τιμές παλιών ακινήτων – Το παράδοξο της στεγαστικής κρίσης

16.10.2026 | 20:11

Βίσση – Καρβέλας: Έκαναν δημοσκόπηση για την "κόντρα" τους-Ποιον δικαιώνουν οι συμμετέχοντες

16.10.2026 | 19:16

Κλέλια Ανδριολάτου: Άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό – Το ακροβατικό στη φύση που έκλεψε τις εντυπώσεις!

16.10.2026 | 18:51

Μαζωνάκης: ΣΟΚ με 8 ουσίες στο αίμα του – Τι αποκαλύφθηκε

16.10.2026 | 18:29

Ευαγγελία Μουμούρη: Συγκινεί με την εξομολόγηση για τις "πληγές" της - "Κρυβόμουν πίσω από το γέλιο για χρόνια"

16.10.2026 | 17:09

Σπάραξε η Χρυσή: Πως έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της – Το τηλέφωνο που της έπεσε από τα χέρια

16.10.2026 | 14:58

ΣΟΚ στην οικογένεια Μαζωνάκη: Ποιος δίνει μάχη με τον καρκίνο;

16.10.2026 | 12:46

Η Άννα Βίσση κάνει την ανατροπή – Ποιον κορυφαίο συνθέτη προσέγγισε και τι ετοιμάζει!

16.10.2026 | 12:13

Γκίλφοϊλ: «Μας έδειχνε γεννητικά όργανα εραστών της»–Το «σκοτεινό» παρελθόν & οι καταγγελίες για παρενόχληση

16.10.2026 | 12:00

Ρούμπιν κατά Μπάρακ: «Θα γκρεμίσει την κληρονομιά Τραμπ» — Συναγερμός για τη στροφή υπέρ Τουρκίας

15.10.2026 | 22:40

Τουρκικό «τελεσίγραφο» για την Κρήτη: Η Λιβύη απειλεί την Αθήνα – Στο στόχαστρο η Chevron

15.10.2026 | 22:19

Βόμβα Νετανιάχου: «Πήρα τηλέφωνο τον Αλ Σάρα μετά τους βομβαρδισμούς» – Το μυστικό Ισραήλ–Συρίας

15.10.2026 | 20:56

Συναγερμός στο ΝΑΤΟ για τη Μαύρη Θάλασσα: Έκτακτη συνεδρίαση μετά τα πλήγματα με drones σε πλοία

15.10.2026 | 20:45

Φωτιά στα σύνορα Αιγύπτου–Ισραήλ: Ο Σίσι απαντά στις απειλές Σμότριτς για κατάληψη του Σινά

15.10.2026 | 20:40

Ρήγμα Άγκυρας–Μπακού: Η μαντίλα, το Ισραήλ και το γεωπολιτικό παιχνίδι στον Καύκασο

15.10.2026 | 18:47

Γαλλία–Γερμανία στριμώχνουν τη Βρετανία: «Δασμοί στην Κίνα ή εκτός ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας»

15.10.2026 | 17:53

Ζελένσκι εναντίον Τραμπ: «Τέλος η ανακωχή» – Χτυπά τα διυλιστήρια Πούτιν και καταγγέλλει τις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Βόμβες» μέσω Τσιούτσια κατά Μητσοτάκη–«Δεν είναι ΝΔ,είναι το κόμμα του» & το μυστήριο νέου κόμματος

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσιούτσιας, εξαπέλυσε αιχμές κατά της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, αμφισβήτησε τις διαρροές που αποδίδονται στο περιβάλλον Καραμανλή και δήλωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «έχει λάβει τις αποφάσεις του». Οι απουσίες από την επέτειο των 52 χρόνων της ΝΔ και οι επαφές με βουλευτές αναζωπυρώνουν την πολιτική συζήτηση.

Σαμαράς: «Βόμβες» μέσω Τσιούτσια κατά Μητσοτάκη–«Δεν είναι ΝΔ,είναι το κόμμα του» & το μυστήριο νέου κόμματος

Μαρινάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία» – Πόρτα στον Ανδρουλάκη, αιχμές για Τσίπρα και 800 εκατ. από ΦΠΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο MEGA NEWS 104,6 άνοιξε τα χαρτιά του για εκλογές, συνεργασίες και νέα μέτρα στήριξης – Τι είπε στη Ράνια Τζίμα και τον Γιώργο Παπαχρήστο για το ΠΑΣΟΚ, την Τουρκία, την Γκίλφοϊλ και την ενεργειακή κρίση.

Μαρινάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία» – Πόρτα στον Ανδρουλάκη, αιχμές για Τσίπρα και 800 εκατ. από ΦΠΑ

Δούρου κατά κυβέρνησης για τις εκρήξεις στη Motor Oil: «Καλύπτουν εργοδότες, κουκουλώνουν αυθαιρεσίες»

Σφοδρή επίθεση από την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δύο θανατηφόρα περιστατικά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil – Καταγγελίες για ελλείψεις στην ασφάλεια, 475 εργατικά ατυχήματα στην Κόρινθο και αίτημα για έκτακτη εισφορά 90% στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων.

Δούρου κατά κυβέρνησης για τις εκρήξεις στη Motor Oil: «Καλύπτουν εργοδότες, κουκουλώνουν αυθαιρεσίες»

«Μπουρλότο» Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά νέα ηγεσία, «καρφώνει» Φάμελλο – Στα χαρακώματα Δούρου και Παππάς

Εσωκομματική σύγκρουση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Παύλος Πολάκης απαιτεί συνέδριο και εκλογή προέδρου έως τον Ιανουάριο, καταγγέλλει δημοσκοπική κατάρρευση και αμφισβητεί τη συλλογική ηγεσία – Αντιδράσεις από Ρένα Δούρου και Νίκο Παππά ενόψει της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής.

«Μπουρλότο» Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά νέα ηγεσία, «καρφώνει» Φάμελλο – Στα χαρακώματα Δούρου και Παππάς

Κυρανάκης: «Δεν θα κάνει κόμμα ο Σαμαράς» – Πυρά κατά Τσίπρα και μήνυμα αυτοδυναμίας της ΝΔ

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντά στα σενάρια για νέο κόμμα Σαμαρά, επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα για τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και επιμένει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει την αυτοδυναμία το 2027. Τι είπε για ακρίβεια, καύσιμα, μισθούς και Κάθετο Διάδρομο.

Κυρανάκης: «Δεν θα κάνει κόμμα ο Σαμαράς» – Πυρά κατά Τσίπρα και μήνυμα αυτοδυναμίας της ΝΔ

Κεραμέως: Ανατροπές στις γονικές άδειες – 9μηνη μητρότητα, 500.000 εργαζόμενοι στην Ψηφιακή Κάρτα

Νέες διευκολύνσεις για τους εργαζόμενους γονείς, κατάργηση περιορισμών στη γονική άδεια και αυστηρότεροι κανόνες για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην εργασία. Η Νίκη Κεραμέως παρουσιάζει τις επόμενες παρεμβάσεις του υπουργείου, με την ανεργία στο 7,4% και νέα προγράμματα απασχόλησης για γυναίκες και κατοίκους της περιφέρειας.

Κεραμέως: Ανατροπές στις γονικές άδειες – 9μηνη μητρότητα, 500.000 εργαζόμενοι στην Ψηφιακή Κάρτα

Τσίπρας μετωπικά κατά Μητσοτάκη, καρφιά σε Ανδρουλάκη: «Τρομαγμένος με το 25% – Δεν θα του κάνω τη χάρη»

Πολιτικό σφυροκόπημα από τον Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Επιτροπή της ΕΛΑΣ – Επίθεση για ακρίβεια, καρτέλ και Γκιλφόιλ, αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ και ξεκάθαρο μήνυμα: «Γεννηθήκαμε για να είμαστε ο αντίπαλος πόλος της ΝΔ».

Τσίπρας μετωπικά κατά Μητσοτάκη, καρφιά σε Ανδρουλάκη: «Τρομαγμένος με το 25% – Δεν θα του κάνω τη χάρη»

Συρίγος: «Λεφτά υπάρχουν, αλλά η ΕΕ βάζει φρένο» – Η μάχη για το πετρέλαιο θέρμανσης

Ο Άγγελος Συρίγος εξηγεί γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να αξιοποιήσει ανεμπόδιστα τα δημοσιονομικά διαθέσιμα για την ενεργειακή κρίση. Τα 46 εκατ. ευρώ για 15 ημέρες, η σύγκρουση στις Βρυξέλλες και το αίτημα 16 χωρών για μεγαλύτερη ευελιξία.

Συρίγος: «Λεφτά υπάρχουν, αλλά η ΕΕ βάζει φρένο» – Η μάχη για το πετρέλαιο θέρμανσης