Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώνει τη διαμονή της στο Σάντριγχαμ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώνει τη διαμονή της στο Σάντριγχαμ
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε τη διαμονή της στην κατοικία της στο Σάντριγχαμ, στην ανατολική Αγγλία, για λόγους υγείας μια παράδοση των Χριστουγέννων.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε τη διαμονή της στην κατοικία της στο Σάντριγχαμ, στην ανατολική Αγγλία, μια παράδοση των Χριστουγέννων που όμως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θα τα γιορτάσει φέτος στον πύργο του Ουίνδσορ, κοντά στο αγαπημένο της Λονδίνο. Η 95χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε αυτή την “προσωπική απόφαση έπειτα από ώριμη σκέψη”, αποκάλυψε πηγή προσκείμενη στη μοναρχία μιλώντας στο βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association, σύμφωνα με την οποία η επιλογή αυτή “αντικατοπτρίζει μια προσεκτική προσέγγιση”. Βασίλισσα Ελισάβετ

Μέλη της οικογένειας του παλατιού θα πάνε διακοπές παρά την απουσία της Βασίλισσας

“Μέλη της (βασιλικής) οικογένειας θα πάνε στο Ουίνδσορ κατά την περίοδο των Χριστουγέννων”, τονίζει η ίδια ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με την οποία “θα τηρηθούν οι εύλογες προφυλάξεις και όλες οι κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές”. Η 95χρονη μονάρχης στην οποία οι γιατροί της συνέστησαν τον Οκτώβριο ξεκούραση και ηρεμία χωρίς άσκοπες μετακινήσεις  έπειτα από μια εφιαλτική  νύχτα που πέρασε στο νοσοκομείο.

Μετά τις πολυάριθμες υποχρεώσεις της, η 95χρονη βασίλισσα, η γηραιότερη βασιλεύουσα μονάρχης,ακύρωσε δύο ταξίδια, ένα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα στην COP26, τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκόβη, κατόπιν εντολής των ιατρών της. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, ούτε για τις εξετάσεις που της έγιναν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της. Ήταν η πρώτη φορά που η Ελισάβετ εισήχθη σε νοσοκομείο εδώ και πολλά χρόνια.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ είναι παράδοση της βασιλικής οικογένειας

Τα στενά μέλη της οικογένειας του παλατιού περνούν κατά παράδοση τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, όπου πηγαίνουν στην εκκλησία ανήμερα τα Χριστούγεννα και όπως φαίνεται θα το κάνουν και φέτος παρά την απουσία της Βασίλισσας.

Η βασίλισσα είχε ήδη αποφασίσει προληπτικά να μην οργανώσει την παραδοσιακή οικογενειακή συγκέντρωση με περίπου πενήντα άτομα αυτήν την Τρίτη στον πύργο του Ουίνδσορ, στο εξής κύρια κατοικία της, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του συζύγου της Φίλιππου τον Απρίλιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments