Αυτοδιοίκηση

Δήμος Μεταμόρφωσης: Άσκησε έφεση για τον 13ο και 14ο μισθό

Δήμος Μεταμόρφωσης: Άσκησε έφεση για τον 13ο και 14ο μισθό
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης κάνει την διαφορά.

Δήμος Μεταμόρφωσης: Την ώρα που αυξάνονται οι Δήμοι της επικράτειας που προχωρούν στην επαναχορήγηση και αναδρομική καταβολή 13ου και 14ου μισθού, δηλαδή επιδομάτων εορτών και αδείας και μάλιστα με ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων, στον Δήμο Μεταμόρφωσης κάνουν τη διαφορά.

Κι αυτό γιατί η δημοτική Αρχή άσκησε έφεση για να ακυρώσει απόφαση του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας, με την οποία δικαιώθηκαν 88 ΙΔΑΧ για την καταβολή 13ου και 14ου μισθού παρελθόντων χρόνων.

Όπως γράφει το OTAVOICE.gr πρόκειται για αναδρομικά των ετών 2015-2016, για τα οποία έχουν επιδικαστεί στους εργαζόμενους από 1.700 έως 2.500 ευρώ μικτά, δηλαδή, συνολικό κονδύλι 176.000 ευρώ

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και μετά από σχετική εισήγηση του δημάρχου Μιλιτιάδη Καρπέτα.

Μάλιστα τόνισε πως δεν θα μπει σε παιχνίδι ψηφοθηρικό για να του λένε οι δημότες ότι «τα δίνεις στους εργαζόμενους για να σε ψηφίσουν» αλλά και ότι «δεν μπορεί να κατασπαταλά τα χρήματα της κοινωνίας αλόγιστα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments