Πολιτική

Τραυματισμένος αστυνομικός από πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τραυματισμένος αστυνομικός από πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο άνδρας των ΜΑΤ,καταδικάζουν την επίθεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ένας αστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίστηκε από πυρά που δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που φρουρούσε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότητα με καλάσνικοφ. Στο στόχαστρό του μπήκε το λεωφορείο των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία. 

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα θραύσματα στον μηρό και την κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ και μία τοίχο στο κτίριο των γραφείων,

Ο ένοπλος πιθανότατα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. 

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες του όπλου της επίθεσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση και ανακοίνωσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, θα μεταβεί στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον τραυματία αστυνομικό.

Την επίθεση καταδίκασε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments