Αθλητισμός

Αιγινιακός- Άρης 0-1

Αιγινιακός- Άρης 0-1
Αιγινιακός- Άρης 0-1

Στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο του ο Άρης δεν ήταν καλός, όμως χάρη σ’ ένα γρήγορο γκολ του Τάτου «πέρασε» από την έδρα του Αιγινιακού (0-1) και συνεχίζει το… κυνήγι σε Απόλλωνα και Λαμία. Με 10 τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Το παιχνίδι, όπως και τη προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Καρδίτσα, ξεκίνησε με γκολ από τ’ αποδυτήρια για τους «Κίτρινους»: μόλις στο 3ο λεπτό ο Τάτος «κεραυνοβόλησε» από πλάγια θέση τον Τόλιο και έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν το παιχνίδι μετά το γρήγορο γκολ, όμως «χάρη» στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να κάνουν το οτιδήποτε, αν και ο Αιγινιακός κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά το 25΄. Φάση μεγάλη, πάντως, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δε σημειώθηκε.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Κωστένογλου πήγε να σκαρώσει το ίδιο «τρικ»- αυτό του γρήγορου γκολ: μόλις στο 46΄ ο Ίλιτς χόρεψε ολόκληρη την άμυνα των γηπεδούχων, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του θύμισε… Σοφοκλή, καθώς ήταν σκέτη τραγωδία και έφυγε ψηλά έξω.

πηγή:  sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments