Τεχνολογία

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία: “Έπεσε” μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στο Facebook

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία: “Έπεσε” μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στο Facebook
"Ο Τοίχος είχε τη δική του υστερία" είναι η σελίδα που αριθμεί στο Facebook περισσότερα από 800.000 μέλη, ωστόσο το Facebook την "έριξε" χωρίς καμία προειδοποίηση.

Αν είσαι χρήστης του Facebook, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην έχεις δει έστω και μία… ατάκα από τη συγκεκριμένη σελίδα με τη σφραγίδα κάτω αριστερά που λέει: Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία“.

Άλλωστε πρόκειται για μία από τις πλέον δημοφιλείς σελίδες στο Facebook που αριθμεί περισσότερα από 800.000 μέλη. Μάλλον… αριθμούσε. Διότι δεν υπάρχει πια, εδώ και λίγες ώρες.

Τι συνέβη όμως και έπεσε η σελίδα από το Facebook;Κάποιοι θεώρησαν ότι η σελίδα κατέβηκε με απόφαση των διαχειριστών της. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι άλλη…

H αλήθεια είναι όμως πως το Facebook χωρίς καμιά προειδοποίηση και χωρίς να εξηγήσει τον λόγο κατέβασε τη σελίδα και έτσι τα 800.000 άτομα που την ακολουθούν, δεν μπορούν πλέον να τη βρουν.

Οι διαχειριστές της αυθεντικής σελίδας, άνοιξαν μια νέα, στην οποία περιμένουν όλον τον κόσμο, που στήριξε από το ξεκίνημά του τον «Τοίχο», μέχρι και αν το Facebook αποφασίσει να επιστρέψει πίσω μία από τις πλέον αγαπημένες σελίδες, με τις φωτογραφίες να παίρνουν… χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

Η νέα σελίδα, ο νέος τοίχος είναι εδώ και περιμένει το Like σας…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments