Δανάη Μιχαλάκη

Δανάη Μιχαλάκη
Η Δανάη Μιχαλάκη είναι Έλληνιδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τη συμμετοχή της στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Η εντυπωσιακή Δανάη Μιχαλάκη αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση όταν επέλεξε να γίνει ηθοποιός. Είναι κόρη του Γιώργου Μιχαλάκη, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον, όπου οι τέχνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, η όμορφη Δανάη κατάλαβε από νωρίς ότι θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έτσι, βρέθηκε να σπουδάζει στην Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση.

Η Δανάη Μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο Φλεβάρη, βρέθηκε στην παράσταση «Tango in love the 5th element» στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά. Ακόμη, το όμορφο κορίτσι με τα εκφραστικά μάτια έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και στον σκυλάκο της που υπεραγαπά και με τον οποίο ποζάρει μαζί στις φωτογραφίες της στα social media.

  • Το 2019 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“.
  • Στη σειρά παίζει την  Δρόσω Σταμίρη που είναι «πέτρα του σκανδάλου».

Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Δανάη Μιχαλάκη σχετικές ειδήσεις: