Lifestyle

Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» κυκλοφόρησε νέο τραγούδι

Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» κυκλοφόρησε νέο τραγούδι
Δανάη Μιχαλάκη: Η γνωστή σε όλους μας «Δρόσω» μαγεύει με τη φωνή της και μας χαρίζει συγκλονιστικές ερμηνείες.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συγκινητική σκηνή του πρώτου κύκλου της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου η Δρόσω ερμηνεύει παράλληλα με τον Γιάννο το “Καίγομαι και σιγολιώνω”; Σίγουρα, κανείς μας… Πέρα από τη σημασία της σκηνής για την εξέλιξη της ιστορίας, μαγευτήκαμε από την υπέροχη φωνή εστιάσαμε της πρωταγωνίστριας. Η κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη ερμήνευσε το κομμάτι χωρίς τη συνοδεία μουσικής και κατάφερε να αγγίξει τις ψυχές όλων των τηλεθεατών.

Έκτοτε την είδαμε να χαρίζει τη φωνή της και στο “Χώμα βρεγμένο” που αποτελεί ακόμη ένα τραγούδι της σειράς.

Φαίνεται όμως πως οι φωνητικές της δυνατότητες την έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω αφού μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμα τραγούδι της. Ο τρομπετίστας, συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Αβραμίδης παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Και ‘γω αέρας θα ‘μαι” και την ερμηνεία του κομματιού ανέλαβε εκείνη. Το video clip σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Σταύρου. Το “Και ‘γω αέρας θα ‘μαι” χαρακτηρίζεται από ποπ ατμοσφαιρικό ήχο καθώς δανείζεται στοιχεία και από την ψυχεδελική ροκ μουσική.

Πάνω σε αυτά πατάει η τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη και η αέρινη φωνή της Δανάης Μιχαλάκη δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξιδιάρικο αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Polkar – ο τραγουδιστής τους είναι ο σύντροφος της Δανάης, Γιώργος Παπαγεωργίου– ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocoll, το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager και το 2018 το το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Invented Memories”.

Ποια είναι όμως η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1;

Η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Συρό και συγκεκριμένα στην Ερμούπολη. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την Κρήτη. Είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη. Από μικρή κατάλαβε πως θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και έτσι γράφτηκε για σπουδές στη Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στην Ιταλία και συγκεκριμένα κλακέτες. Ωστόσο δεν συνέχισε γιατί την κάλεσαν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ένα guest ρόλο στο Εθνική Ελλάδος στο Mega. Στην Ιταλία έζησε για 4 μήνες, στο Μπάρι, εκεί όπου ζει η αδερφή της μητέρας της.

Έχει εργαστεί από τα 15 της στη σειρά σε μπαρ, σε καφετέριες, σε ταβέρνα και σε ψητοπωλείο. Επίσης για 2 χρόνια εργαζόταν ως πωλήτρια ρολογιών και κοσμημάτων. Η μητέρα της είναι από το Ληντς της Αγγλίας και είναι δασκάλα μπαλέτου. Είχε δική της σχολή στη Σύρο. Στο Ληντς η Δανάη έχει πάει μόνο μια φορά όταν ήτανε μικρή. Η Δανάη είναι Ολυμπιακός, λόγω του πατέρα της που είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης.

Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Tango in love the” …5th element στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά». Η πρώτη επαφή της με τον κινηματογράφο ήταν το 2014 που έπαιξε στην ταινία “Ακάλυπτος” σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Το σενάριο είναι του Λευτέρη Καπώνη, της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2015 στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος” στο Mega. Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Είχε στείλει βιογραφικό και πέρασε από Casting. Τη σεζόν 2018-19 έπαιξε την Ξένια στο 17ο επεισόδιο της σειράς της Κωνσταντίνας Γιαχαλήτου “Για πάντα παιδιά” που προβλήθηκε από το Open. Σκηνοθέτες της σειράς οι: Βασίλης Κεχαγιάς και Βασίλης Καρφής. Το 2019 μετά από casting για τη σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” στον ANT1, η Δανάη παίρνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και υποδύεται την Δρόσω Σταμίρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments