Lifestyle

Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες τρολάρει τον εαυτό της και «κοροϊδεύει» την καραντίνα

Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες τρολάρει τον εαυτό της και «κοροϊδεύει» την καραντίνα
Δανάη Μιχαλάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός χαρίζει στιγμές γέλιου στους ακολούθους της στο Instagram.

Η αγαπημένη μας Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και το backstage της σειράς του ANT1 όπου πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά έκανε ένα ποστ στο Instagram συγκρίνοντας τον λαμπερό κόσμο του Instagram με την πραγματικότητα.

Στη λεζάντα σημείωσε χαρακτηριστικά:«Ιnstagram Vs Reality» και το αποτέλεσμα χάρισε άφθονο γέλιο στους followers της. Στην πρώτη φωτογραφία την βλέπουμε να μην κοιτάει τον φακό και να είναι πολύ όμορφη με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και στη δεύτερη να κάνει μια αστεία γκριμάτσα και τα μαλλιά της να είναι ατημέλητα. Η φωτογραφία απέσπασε πολλά σχόλια και likes, όπου ένα από αυτά ήταν πολύ εύστοχο: «Πριν το lockdown vs μετά το lockdown».

Δείτε το ποστ της Δανάης Μιχαλάκη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki)

Η αποκάλυψη της Δανάης Μιχαλάκη για τον ρόλο της ως «Δρόσω»

Πρόσφατα, η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε  στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show»,  όπου και μίλησε για τη «Δρόσω Σταμίρη», τον ρόλο που ερμηνεύει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του ρόλου, στην τραγική ζωή της Δρόσως και ευχήθηκε κάποια στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, αν και θα περάσει από πολλές δυσκολίες.

«Πολλά κορίτσια την πατούν έτσι και είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ» είπε η Δανάη Μιχαλάκη για τον ρόλο της Δρόσως και την κατάληξη της στην Τρούμπα. «Μου άρεσε η κατάληξη της Δρόσως και νομίζω πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Ξέπεσε πια, μετά από όλα αυτά που πέρασε με το παιδί με την εγκυμοσύνη με την αδερφή της… μετά έτυχε να γνωρίσει τον Τάκη. Θεωρώ ότι θα ξεπέσει ακόμα παραπάνω. Η Δρόσω δεν το κάνει συνειδητά. Αλλά στην Τρούμπα δεν την κρίνει κανείς. Έξω θα την κρίνουν όλοι εκεί μέσα δεν θα την κρίνει κανείς».

Η Δανάη Μιχαλάκη επίσης, αναφέρθηκε στο ότι αν μπορούσε να γράψει τον ρόλο της «Δρόσως» θα ήθελε η μικρή αδελφή Σταμίρη να φτιάξει τη ζωή της. Είναι μια τραγική ηρωίδα, τον Τάκη που εξαιτίας του δουλεύει στην Τρούμπα, τον ερωτεύεται και τον αγαπάει. Υπάρχει κάτι μεταξύ τους, κάτι που τους δένει. «Όταν είναι στο σπίτι τους και είναι μαζί είναι οι δύο τους. Όταν πάνε στην Τρούμπα, είναι κάποιοι άλλοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments