Γελένα Καρλέουσα

Γελένα Καρλέουσα
Η Γελένα Καρλέουσα είναι γνωστή τραγουδίστρια από την Σερβία.

Η Γελένα Καρλέουσα είναι γνωστή Σέρβα τραγουδίστρια. Σύμφωνα με την wikipedia, ξεκίνησε την καριέρα της το 1995, κυκλοφόρησε δέκα άλμπουμ και έγινε μία από τους πιο δημοφιλούς καλλιτέχνες του 21ου αιώνα στη Σερβία, καθώς και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα. Γεννήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 η Καρλέουσα είχε σχέση με τον Ζόραν Νταβίντοβιτς γνωστός και ως Κάντα, που ήταν στενός συνεργάτης του Λαΐνοβιτς μία από τις ηγετικές φιγούρες των Σέρβων παραστρατιωτικών.

Ο Νταβίντοβιτς έχασε τη ζωή του στις 23 Μαρτίου του 2000, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου του, καθώς επέστρεφε από την κηδεία του Λαΐνοβιτς. Μετά τη δολοφονία του, ηχογράφησε ένα τραγούδι με τίτλο Μπαλάντα για τον Ζόραν, το οποίο και του αφιέρωσε. Επιπλέον υποστήριξε ότι στη δολοφονία του είχε συμμετοχή και η σύζυγός του αποθανόντος Σβετλάνα – Τσέτσα – Ραζνάτοβιτς μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της Σερβίας.

Στη συνέχεια, η εκρηκτική ξανθιά παντρεύτηκε το 2004 τον ανιψιό και κληρονόµο ενός από τους πλουσιότερους Σέρβους, τον Μπόγκολιουµπ Κάριτς, ο οποίος θεωρούνταν ο χρηµατοδότης του καθεστώτος Μιλόσεβιτς. Ο γάµος δεν κράτησε μόνο δύο μήνες, καθώς η Καρλέουσα φαίνεται πως τον απατούσε µε τον σωµατοφύλακά του. Ο τρίτος της σύζυγο, είναι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Ντούσκο Τόσιτς, µε τον οποίο παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αθηνά και την Νίκη.

Τον Φλεβάρη του 2017 η Σέρβα ποπ σταρ εξαπέλυσε επίθεση μέσω twitter κατά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, επειδή ο Ολλανδός προκάλεσε την αποβολή του συζύγου της, Ντούσαν Τόσιτς, στο μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Μπεσίκτας-Φενέρμπαχτσε. Ενώ τον Μάιο του 2017, η Γελένα είχε απασχολήσει ξανά τα αθλητικά media όταν οπαδοί της ζήτησαν να μην κάνει σεξ με τον άντρα της μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα έγινε γνωστή για την παράνομη σχέση της με τον Όγκνιεν Βράνιες που εκείνη την περίοδο φορούσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Γελένα Καρλέουσα σχετικές ειδήσεις: