Lifestyle

Γελένα Καρλέουσα: Προκαλεί πανικό σε όσους την ακολουθούν στο Instagram

Γελένα Καρλέουσα: Προκαλεί πανικό σε όσους την ακολουθούν στο Instagram
Γελένα Καρλέουσα: H Σέρβα τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της την περιπετειώδη σχέση της με τον Όγκνιεν Βράνιες και συνεχίζει να ξετυλίγει τον μύθο της πιο εκρηκτικής παρουσίας στη μουσική σκηνή της χώρας της.

Γελένα Καρλέουσα: Η σχέση της με τον αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες θα μείνει στην ιστορία. Πριν περίπου έναν χρόνο οι δυο τους χώρισαν με έναν αν μη τι άλλο περιπετειώδη τρόπο ανεβάζοντας αμφότεροι στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης άσεμνες φωτογραφίες που σκοπό είχαν να πλήξουν ο ένας τον άλλον.

Η Σέρβα τραγουδίστρια φαίνεται πως άφησε τελείως πίσω της το παρελθόν και τη διαμάχη με τον Βόσνιο αμυντικό και προχώρησε τη ζωή της. Μάλιστα σήμερα βρίσκεται σε μια εκ των καλύτερων περιόδων της κάτι που φροντίζει να αποδεικνύει και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα αναδεικνύοντας το θεσπέσιο κορμί της με τις άκρως πληθωρικές καμπύλες.

Οι χιλιάδες ακόλουθοί της στο Instagram την παρακολουθούν συστηματικά, με την Γιελένα να τους αποζημιώνει με μοναδικό θέαμα. Η Σέρβα ξέρει πως διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά στη χώρα της, παρά τα 41 της χρόνια και το παρουσιάζει με τέτοιον τρόπο που προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στον ανδρικό κοινό.

Φωτογραφίες με μαγιό αλλά και φορέματα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία βρίσκονται σε εβδομαδιαία διάταξη με την Γιελένα να δίνει συνεχώς απαντήσεις στον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος κάτι δεν έκανε σωστά δεν εξηγείται… Κοίτα τι έχασες Όγκνιεν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments