Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει την Πρέβεζα. Την ηλικία της θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου. Σπούδασε παιδαγωγικό στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη για να εργαστεί ως δασκάλα. Συνήθως εργαζόταν σε χωριά του Νομού Ηρακλείου, άλλα ήταν και για ένα χρόνο στο Ρέθυμνο όπου έκανε παράλληλη στήριξη. Το 2013 που πρωτοπήγε στο νησί, της πρότειναν να συμμετάσχει στα καλλιστεία και συγκεκριμένα στον 34ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Έτσι αφού κέρδισε τον τίτλο της Β’ αναπληρωματική Miss Κρήτη, την καλούσαν σε διάφορες εκπομπές. Μία από τις εκπομπές αυτές ήταν και η εκπομπή που παρουσίαζε αργότερα και η ίδια το “Καλό μεσημέρι”. Στη συνέχεια άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση.

Αρχικά παράλληλα με την εβδομαδιαία της εκπομπή εργαζόταν και ως δασκάλα. Όταν όμως ξεκίνησε την καθημερινή της εκπομπή, παραιτήθηκε. Δεν αποκλείει το να επιστρέψει στην εκπαίδευση σε μεγαλύτερη ηλικία. Η Ιωάννα είναι σχεδόν 5 χρόνια σε σχέση. Ο σύντροφος της είναι από την Κρήτη και τον πρώτο καιρό ήταν φίλοι. Η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση.

  • Ο σύντροφος της φτιάχνει μηχανήματα για νοσοκομεία.
  • Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε στην Κρήτη ήταν το “My forma” και ήταν μια δική της ιδέα. Όλοι την αποκαλούν ως “Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Το θεωρεί τιμητικό.
  • Το 2020 η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή της χρονιάς και από το Κρήτη TV πηγαίνει στον ΣΚΑΪ. Σε παλιότερη συνέντευξη έχει πει πως γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα την κάθε φορά.
  • Τρώει τα πάντα άλλα με μέτρο και στη διατροφή της έχει πάντα πρωτεΐνη.
  • Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά ο οποίος προέβαλλε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομπή της που ονομαζόταν “Καλό μεσημέρι”.

Ιωάννα Μαλέσκου σχετικές ειδήσεις: