Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου: Μίλησε για τη μεγαλύτερη απογοήτευση που έχει ζήσει

Τόνια Σωτηροπούλου: Μίλησε για τη μεγαλύτερη απογοήτευση που έχει ζήσει
Τόνια Σωτηροπούλου: Η ηθοποιός, που ψηφίστηκε από το IMDB στην τέταρτη θέση στη λίστα με τις εξωτικές καλλονές, απάντησε σε μερικές προσωπικές ερωτήσεις.

Σε δέκα ερωτήσεις που «καίνε» απάντησε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας μεταξύ άλλων για συνήθειες που έχει καθώς και για τη μεγαλύτερη απογοήτευση που έχει βιώσει.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, κυρίως του κινηματογράφου, είναι πιο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην βρετανική ταινία «Βerberian Sound Studio» μαζί με τον ηθοποιό Toby Jones και τη συμμετοχή της στην ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ, «Skyfall» ως κορίτσι του James Bond. Επίσης, έχει εμφανιστεί στην αμερικανική ταινία «Hercules» με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή, η ερώτηση που σχετίζεται με την εμφάνισή της στο πλευρό του 007, είναι κάτι που έχει βαρεθεί και δυστυχώς τη ρωτούν συχνά. Επίσης, μια ερώτηση ξεχώρισε και έκανε εντύπωση γιατί αφορούσε στην αγαπημένη συνήθεια της ηθοποιού. Ποια είναι λοιπόν; Μα να πηγαίνει βόλτα σε νεκροταφεία!

«Σαφέστατα πηγαίνω βόλτα στα νεκροταφεία, όπως και σε οποιοδήποτε μέρος έχει ησυχία» ανέφερε η ηθοποιός και στη συνέχεια, απάντησε για τη στιγμή που απογοήτευσε περισσότερο την Τόνια Σωτηροπούλου. «Είναι όταν είχα πάρει έναν ρόλο σε μία αμερικανική ταινία και λίγο πριν ξεκινήσουμε γυρίσματα άλλαξαν ηθοποιό».

«Το μόνο πράγμα που με είχε τρομάξει με θαυμαστή, ήταν ένας κύριος ο οποίος έκανε εγγραφή στο γυμναστήριο που πήγαινα και ενώ ήξερα ότι μου έστελνε μηνύματα στα social media και ήταν κάπως ακραία προσωπικότητα, όταν κατέβαινα τη σκάλα για να βγω με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε. Ήταν τρομακτικό», φανέρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε όλα όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου:

Να θυμίσουμε πως ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, με την ταινία «2 to tango» (σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη) και τη θεατρική παράσταση «Όνειρο θερινής νύχτας», που παίχτηκε στο Θέατρο Αιξωνή Γλυφάδας. Ακολούθησε, το 2006, η ταινία «Λούφα και παραλλαγή» καθώς και η παράσταση «Λαχταρώ», η οποία ανέβηκε στην Κύπρο. Το 2007, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε επεισόδιο της σειράς «10η εντολή» και παράλληλα πρωταγωνίστησε στη ταινία «Ψυχραιμία» (σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments