Video

Ιωάννα Μαλέσκου Dot: Αυτός είναι ο λόγος που διέγραψε φωτογραφίες της από το Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου Dot: Αυτός είναι ο λόγος που διέγραψε φωτογραφίες της από το Instagram
Ιωάννα Μαλέσκου Dot: Η «Love It» παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα χρόνια της ως δασκάλα στην Κρήτη και τη νέα της ζωή στην Αθήνα ενώ απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

Καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου ήταν στην εκπομπή «Dot.» του ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου, όπου αποκάλυψε πολλά για την ίδια και τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Στην εκπομπή τους, στο πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που είναι στον ΣΚΑΙ, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν την όμορφη παρουσιάστρια του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού. Οι δύο παρουσιαστές καλούν κάθε Σαββατοκύριακο το τηλεοπτικό κοινό για να ακούσει όμορφες, συγκινητικές ή αστείες ιστορίες από τους καλεσμένους τους, με φόντο τη φετινή προτροπή «Good Vibes!».

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, η «Love It» παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα χρόνια της ως δασκάλα στην Κρήτη και τη νέα της ζωή στην Αθήνα ενώ απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σβήσει φωτογραφίες δικές από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. «O λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω», ξεκαθάρισε.

«Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο», προσέθεσε. Και συνέχισε: «Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία».

Το προσβλητικό σχόλιο follower και η αφοπλιστική της αντίδραση

«Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο. Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα», εξήγησε η όμορφη Ιωάννα Μαλέσκου η οποία μίλησε και για το προσβλητικό σχόλιο follower που έλαβε αλλά αναφέρθηκε και στην αφοπλιστική της αντίδραση. «Ήταν πολύ χοντρό, άσχημο. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα, στο οποίο είχε ξεφύγει, είχε γίνει εμμονή. Έκανα screenshot όλη τη συνομιλία και τη δημοσίευσε σε InstaStory», φανέρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments